Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les brigades del “Fem feina” realitzen 240 actuacions de manteniment a la ciutat en els primers 3 mesos del projecte

Escoltar

Les brigades del “Fem feina” realitzen 240 actuacions de manteniment a la ciutat en els primers 3 mesos del projecte

Han fet 100 actuacions de pintura, 96 de paleta i 44 de jardineria

L’Ajuntament ha resolt a través del projecte “Fem feina” 240 actuacions de manteniment dels carrers i places de la ciutat a petició dels ciutadans. En els darrers 3 mesos, el personal contractat en el marc d’aquest projecte d’ocupació han realitzat 100 actuacions de pintura, 96 de paleta i 44 de jardineria. Les actuacions van des d’arreglar voreres a pintar elements de mobiliari urbà.


 

En total s’han gestionat 328 incidències en el marc d’aquest projecte singular que finalitzarà al juliol, de les quals 25 corresponen a obres que actualment s’estan fent, com ara al Parc de la Llibertat, al Parc de Mar o a la ronda de la Roca Blanca.

 

El projecte “Fem feina” l’executen tècnics, paletes, pintors i jardiners que han estat contractats per l’Ajuntament gràcies a una subvenció d’1,5 milions d’euros del programa de suport al foment de l’ocupació local de la Diputació de Barcelona. En total són 81 persones organitzades en dues brigades, que cobreixen l’horari de dilluns a dissabte, de 7.30 a 15 h i que treballen de manera complementària al Servei d’Espais Públics de l’Ajuntament.

 

 

Comunicació i seguiment de la incidència

 

Els ciutadans poden comunicar incidències sobre els següents àmbits: estat dels paviments, voreres, calçades, jardineria i arbrat, mobiliari urbà, jocs infantils, senyalització viària i grafits.

 

La major part de les incidències arriben a través del telèfon del civisme (900 859 009), però també es poden fer a través de Telegram al 687200100, trucant al 010 (807 11 70 10), omplint un formulari de la bústia d’incidències del web, adreçant-se personalment a les oficines d’atenció ciutadana o dient-ho en els consells de participació ciutadana.

 

Un cop rebuda la incidència, es decideix internament si del cas s’ocuparà el Servei d’Espais Públics de l’Ajuntament o les brigades del projecte “Fem feina”. En tot cas, als usuaris se’ls facilita un codi perquè puguin fer on line el seguiment de la seva incidència.

 

El web de l’Ajuntament permet veure les incidències resoltes de les quals els usuaris n’han aportat fotografia i també comprovar sobre un mapa les actuacions realitzades o pendents.