Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

AJUDANT DE CUINA I CAMBRER/A

Escoltar

AJUDANT DE CUINA I CAMBRER/A

Amb aquesta formació com a ajudant de cuina – cambrer/a tindràs les competències bàsiques  per treballar com a ajudant en restaurants, bars i cafeteries.

[INSCRIPCIONS TANCADES]

Objectius del curs: Adquirir les competències necessàries requerides per treballar com a  ajudant de cuina amb tasques de suport de manipulació i aprovisionament d’aliments, saber  tenir cura de les eines, estris, maquinària i espais sota la normativa en prevenció de riscos  laborals. Tenir la tècnica de la preelaboració i conservació alimentària. Atendre els clients,  presa de comandes, servir el menjar i beguda, gestió de reserves... 

Dates i horaris: 08/11/2021 al 23/12/2021 Horari: Matins  

Modalitat: Presencial  

Total hores: 120 hores  

Perfil d’entrada de l’alumnat:  

  • Persones en situació d’atur.  
  • Persones inscrites al SOC com a demandants d’ocupació.  
  • Amb motivació per formar-se en l’hostaleria  
  • Amb compromís d’iniciar i finalitzar l’acció formativa.  

Programa Formatiu: 

  • Prevenció de Riscos Laborals  
  • Manipulació d’aliments i al·lèrgens  
  • Espais, maquinària, estris i neteja  
  • Aprovisionaments de matèria primeres en Cuina 
  • Preelaboració i conservació Culinària 
  • Tall i manipulació 
  • Elaboració bàsiques i elementals en cuina 
  • Control d’unitats de fred i magatzem  
  • Mòdul de cambrer de barra i sala 
 
 
DIBA Marca-DB-positiu-horitzontal.png

Ajuda atorgada en el marc del Pla de Reactivació de l Ocupació, en el marc del Pla de Xoc dels Governs Locals de la Diputació de Barcelona.