Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

2019

Escoltar

2019

Namrud

Jowan Safadi és un famós i controvertit músic palestí-israelià. Les seves lletres i cançons són plenes de denúncia sobre la situació que es viu al territori. S'ha de fer càrrec del seu fill adolescent i això l'obliga a fer front a responsabilitats paternals mentre continua lluitant pels seus ideals.

The death of Stalin (La mort de Stalin)

La nit del 2 de març de 1953 va morir Josef Stalin, dictador, tirà, carnisser i secretari general de l'URSS... Aquesta pel·lícula és una sàtira sobre els dies previs al seu funeral. Dues jornades d'intenses baralles pel poder absolut, a través de manipulacions i traicions.

XXXII Viacrucis de la Llàntia

Els portants del Sant Crist de l’Agonia recorren les pujades i baixades pronunciades del barri de la Llàntia amb la imatge del Sant Crist, en representació i record de la Passió de Jesús.

XX Via Crucis de Cerdanyola

Aquest és un dels viacrucis que es fan arreu de Catalunya impulsats des de les comunitats parroquials. En concret ja fa dinou anys que la Parròquia de Maria Auxiliadora organitza aquest viacrucis pels carrers del barri de Cerdanyola.

Viacrucis Interparroquial

Processó de Divendres Sant, amb la participació de totes les parròquies mataronines i els diferents cossos de portants de Mataró. La comitiva surt de la basílica de Santa Maria fins al cementiri dels Caputxins.

Tornem a Can Marfà

Després que la Família Robafaves i els Nans hagin passat uns dies a l'Ajuntament per Sant Jordi, els gegants tornen a dormir a Can Marfà tot fent una cercavila pels carrers de Mataró.

Susanna Crespo & Jaume Torrent

La soprano Susanna Crespo acompanyada del guitarrista Jaume Torrent presenten un repertori amb obres de Ferran Sor, Joaquin Rodrigo, Jaume Torrent, Enric Granados, Federico M. Torroba i Manuel de Falla.