Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

7a Caminada de l'Escola l'Arboç

Escoltar

7a Caminada de l'Escola l'Arboç

Acció mediambiental que organitza en el marc del Let's Clean Up 2022

 • L’AMPA de l’Arboç, amb el suport de Mataró Camina i la Fundació el Maresme, recupera la tradicional caminada solidària després de dos d’interrupció per la pandèmia. Serà el diumenge 8 de maig a les 9.30h al Passeig del Callao de Mataró.

 

 • En el marc del Let’s Clean Up, el centre ocupacional Pere Parera de la Fundació el Maresme reeditarà l’acció mediambiental de recollida de residus que ja va fer l’any passat a la Riera d’Argentona, enguany amb la  participació de l’IE Mar Mediterrània de Mataró

 

Aquesta primera quinzena de maig, la Fundació el Maresme organitza dos actes a la comunitat als quals us convida a assistir i a participar:

 

7a Caminada de l’Escola l’Arboç. Després de dos anys d’aturada per la pandèmia, l’AMPA de l’Arboç – amb el suport de Mataró Camina i de la Fundació el Maresme-, reprèn l’organització de la tradicional caminada solidària al passeig marítim de Mataró en benefici dels infants del centre d’educació especial.  La caminada forma part de la nova edició del programa d’activitats esportives solidàries de la ciutat de Mataró “Mou-te amb el Cor”, i és la primera que té lloc aquest mes de maig. Serà el 8 de maig a les 9.30h al Passeig del Callao.

Com cada any, el recorregut de la Caminada de l’Arboç és totalment accessible i consta de 9km al llarg del passeig marítim de Mataró. El preu és de 6€ per a les persones adultes i de 3€ per als infants i inclou bossa, entrepà, aigua, fruita i tómbola. Les inscripcions anticipades ja estan obertes i es poden fer a través de diferents punts. Tota la informació aquí

L’Alumnat està més il·lusionat que mai i fa una crida als mitjans de comunicació i a la ciutadania a participar-hi!

 

La Fundació el Maresme torna a participar a la campanya europea Lets Clean Up. Uns dies abans de la caminada solidària, el centre ocupacional Pere Parera reeditarà l’acció de neteja de la Riera d’Argentona  que ja va impulsar l’any passat en el sí de la campanya mediambiental europea del Let’s Clean Up. Serà el divendres 6 de maig al maig al matí i enguany comptarà amb la participació de l’IE Mar Mediterrània, un centre amb el qual la Fundació el Maresme hi té moltes sinèrgies, entre elles, el projecte de La Cantina i més o la participació inclusiva de persones amb discapacitat al projecte d’equinoteràpia de l’institut-escola de Mataró.

L’any passat, hi van participar 35 persones del centre ocupacional Pere Parera i van recollir 7 bosses d’envasos, 1 sac amb papers i cartró, 1 sac amb rebuig i 4 voluminosos.

Info

 • Quan?
  08/05/2022 des de 09:30
 • On?

  Passeig del Callao

 • Organitzador

  Fundació el Maresme, AMPA de l'Arboç i Associació Mataró camina

 • Afegiu l'esdeveniment al calendari