Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

29 és dansa

Escoltar

29 és dansa

Mataró commemora el Dia Internacional de la Dansa, un any més, omplint l'espai públic de moviment.

Trobarem activitats, intervencions, accions i improvisacions en multitud d'indrets, amb la voluntat d’oferir a la ciutadania l’oportunitat d’aproximar-se a la dansa de ben a prop. Escoles, comerços, centres de gent gran, places i carrers acolliran accions de dansa. El ball i el moviment són una manera d'expressar-se i viure que volem compartir amb tothom!

Durant tot el dia: Dansa ahir i avui
Passeja't pels carrers, troba cartells amb un codi QR als aparadors dels negocis i visualitza peces curtes de companyies de dansa en actiu! Amb la implicació de comerços de l'Associació Casc Antic i el Negoci Empresa Mataró.

Durant tot el dia: Acció intergeneracional de moviment
Acció de moviment dins les escoles i centres de gent gran. 

A partir de les 17 h: Animació al carrer
Dos personatges busquen transformar places i carrers en escenaris, i convidaran els vianants a participar-hi, amb molt d'humor. A càrrec de Jordi Mas i Roi Borrallas. 

A les 18.30 h: Swing a la plaça
Ballada oberta a la participació de tothom a la plaça Santa Anna amb Big Head Hoppers

A les 19.30 h: Nit de dansa jove 
Càpsules que mostren el talent jove de la ciutat i rodalies. Al pati del Cafè Nou. 

A les 20 h: Simbiosi
Crear una comunitat entre individus diferents per beneficiar-se és una naturalesa, la simbiosi perfecta. Dos cossos que s'ajuden, desafien, donen suport, per treure profit d'una dansa en comú. Amb Abel Hernández GonzálezJoan Ferré Gómez, al Pati del Cafè Nou

A les 20.30 h: Iocari. Nit de dansa professional
El Col·lectiu Simbiosy amb Olga LladóLaia Mora presentaran una nova creació de dansa contemporània que s’inspira en els jocs populars i tradicionals de la nostra infància, els quals al llarg del temps s’han anat perdent a causa de les noves tecnologies. Actualment, observem que les persones hem perdut certs estímuls que produeix el “jugar”, el divertir-se a través del joc, aspectes com la intuïció, l'observació i la imaginació es queden cada cop més enrere i, per tant, això afecta en l’evolució de l'ésser humà. Al Pati del Cafè Nou.

A les 21 h: Nit de dansa 29 minuts
Improvisació de dansa i música en 29 minuts, amb artistes plàstics que plasmen què està passant en directe. Al Pati del Cafè Nou.

Info

 • Quan?
  29/04/2022 des de 10:00
 • Categoria

  Dia Internacional de la Dansa a Mataró

 • On?

  Diversos indrets

 • Organitzador

  Ajuntament de Mataró i Dans Invitro

 • Afegiu l'esdeveniment al calendari
 • Lloc web extern