Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Arcattia

Escoltar

Arcattia

G. Ph. Telemann fou sense dubte el compositor alemany més famós del barroc, més que els seus amics J. S. Bach i G. Haendel. Oblidat durant el segle XIX, es revitalitzà la seva música a partir del segle XX. Fou el compositor més prolífic de la història de la música i amb una imaginació i recerca musical quasi sense comparació. Una d'aquestes recerques marcada per la seva curiositat va ser experimentar escrivint música sense baix. Un fet totalment insòlit i que poques persones van fer. Uns sons sorprenents i un projecte musical únic.

EL PROGRAMA

De Telemann a lꞋòpera

Concert a 4 violins en Sol M, G. Ph.Telemann

La Flauta Màgica (extractes), W. A. Mozart

De Telemann al Romanticisme 

Concert a 4 violins en Do M, G. Ph. Telemann

Quartet op. 42, J. Dont

De Telemann al talent

Concert a 4 violins en Re M, G. Ph. Telemann

Quartet per a 4 violins, G. Bacewicz

EL GRUP

Arcattia és un projecte cambrístic iniciat el 2008 com a grup de cambra versàtil, format per músics de llarg recorregut en la vivència musical, i amb el desig clar per la difusió del repertori escrit per a cordes en formats cambrístics poc usuals.

Amb els anys, la seva aposta pel repertori de trio de cordes escrit per a dos violins i violoncel ha estat clara i ha desenvolupat, amb uns programes temàtics, una gran tasca d'investigació i aproximació d'aquest repertori al públic.

El seu repertori inclou obres del barroc fins al segle XX i compta amb programes que van del duet a la petita formació orquestral, donant també espai a la convivència de la música amb la literatura.

Durant aquest temps el grup ha fet concerts per tot el país i Costa Rica, juntament amb la realització de petites residències a diverses poblacions. Aquest projecte en residència comporta la realització d'una petita temporada de concerts i un seguit d'activitats d'acció educativa i social adreçades a la població de la localitat.

Arcattia també ha col·laborat amb el Cor Infantil Amics de la Unió, la Coral Cantiga, la mezzosoprano Mireia Pintó i ha enregistrat per Catalunya Música.

ELS MÚSICS

Quim Térmens – violí

Joan Morera – violí

Judith Ortega  -  violí

Maria Perera - violí

Reserva d'entrades: enviar un Whatsapp al 601006207 amb el nom i el nombre d'entrades.
Compra: oficina del Foment de dilluns a divendres de 17 a 21 h i una hora abans a la Parròquia de Sant Josep, carrer Sant Josep, 7.

Per a més informació podeu consultar-ne el dossier.

Info

 • Quan?
  12/03/2022 des de 19:00
 • Categoria

  Música

 • On?

  Ateneu Centre Cultural

 • Organitzador

  Foment Mataroní

 • Afegiu l'esdeveniment al calendari
 • Lloc web extern