Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Jazz Jam al Cafè de Mar amb Ester Quevedo

Escoltar

Jazz Jam al Cafè de Mar amb Ester Quevedo

Arriben les Jazz Jams al Cafè de Mar! Seguint les petjades de les jam-sessions de la sala Clap, neix aquest nou cicle a la ciutat, de la mà de l'Associació Jazz Maresme, la Casa de la Música de Mataró, el Cafè de Mar i la Unió de Cooperadors de Mataró

Ester Quevedo neix el 1993 a Madrid. Comença els seus estudis de piano amb set anys al Conservatori de Música El Escorial, on cursa el grau mitjà de piano clàssic.

Posteriorment, es trasllada a Barcelona l'any 2011, on realitza els seus estudis superiors de piano jazz en l'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC).

L'any 2020 publica el seu primer àlbum Embarbussament al costat del seu quintet, fruit de la proposada Carta Blanca dins de l'Estival de Jazz d'Igualada juntament amb Underpool Records. L'enregistrament és en directe i està format únicament per composicions pròpies.

Ha tocat en diferents sales i festivals com ara Madrid Piano City, Vijazz, Cotijazz i Festival de Jazz de Vic, entre altres.

Actualment, és integrant de diversos projectes entre els quals destaquen el seu quintet, la Clasijazz Valparaíso Big Band o el seu trio.

Les Jazz Jams del Cafè de Mar comptaran amb la secció rítmica de l'Associació Jazz Maresme i un convidat especial a cada sessió que obriran la jam-session a tots els músics que s'hi vulguin unir. 

A més, gaudirem de la cuina casolana, de proximitat i cooperativa del Cafè de Mar, amb opcions vegetarianes i veganes. 

Porteu els vostres instruments i moltes ganes de compartir música, us hi esperem!

Info

 • Quan?
  23/02/2023 des de 21:00
 • Categoria

  Concert

 • On?

  Cafè de Mar

 • Organitzador

  Organitzen: Casa de la Música de Mataró, Associació Jazz Maresme, Cafè de Mar i Unió de Cooperadors de Mataró

 • Afegiu l'esdeveniment al calendari
 • Lloc web extern