Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La vida simfònica de Beethoven

Escoltar

La vida simfònica de Beethoven

Concert a càrrec de l'Orquestra de Mataró

En aquest programa hi ha incorporats alguns dels moviments més importants de les simfonies de Beethoven, des de la seva primera simfonia fins a l’última simfonia, la novena.

L’Orquestra de Mataró neix l’octubre de 2015 amb vocació de ser una orquestra semiprofessional de caire clàssic, que no posa límits al seu creixement artístic. Un dels objectius de l’Orquestra és oferir, als músics que volen desenvolupar-se dins la música clàssica orquestral, un espai on poder compartir aquesta experiència musical. L’altre objectiu és fomentar la música clàssica, la cultura musical que ens ha acompanyat durant tants segles i que és la base de tota la música actual. 

Els components de l’Orquestra de Mataró són principalment músics amateurs i semiprofessionals de diferents nivells, tant músics consolidats com estudiants. Els nivells van des d’estudiants de grau professional, superior i músics sèniors amb elevada experiència musical. L’Orquestra de Mataró se centra en un repertori clàssic com a orquestra solista, però també s’ofereix com a recurs orquestral per a les entitats corals o d’altres àmbits artístics que requereixin una formació musical per als seus muntatges.

La direcció musical de l’Orquestra de Mataró és a càrrec de la directora d’orquestra Clàudia Dubé Oranías, ànima i promotora principal d’aquest projecte.


Programa

Ludwig van Beethoven (1770-1827)
Simfonia 1,1r mov
Simfonia 3, 2n mov
Simfonia 5, 3r mov
Simfonia 6, 1r mov
Simfonia 7, 2n mov
Simfonia 9, 1r mov

Venda d’entrades:
Foment Mataroní (C. Nou, 11), de dilluns a divendres, de 17 a 21 h
A la taquilla des d’una hora abans de l’espectacle.
Reserva d’entrades:
Per WhatsApp / Telegram al 601 006 207, amb el nom i el nombre d’entrades.

Info

 • Quan?
  02/04/2023 des de 18:00
 • Categoria

  Concert

 • On?

  Església de Sant Josep

 • Organitzador

  Foment Mataroní

 • Afegiu l'esdeveniment al calendari
 • Lloc web extern