Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Hora del Conte. El senyor Riu

Escoltar

L'Hora del Conte. El senyor Riu

LUn conte que vol sensibilitzar els infants sobre la realitat del cicle de l’aigua a través de la història d’un riu. A càrrec de Blai Senabre

La Berta i en Pol busquen un lloc a l’ombra per jugar, quan, sota el pont, descobreixen un personatge estrany, amb unes barbes i una cabellera llargues que es belluguen sense parar i que canvien constantment de forma i de color. Transparent, gris, blau o verd pàl·lid, el senyor Riu és un niu d’endevinalles. Acabaran descobrint qui és?

El senyor Riu és un conte que vol sensibilitzar els infants sobre la realitat del cicle de l’aigua a través de la història d’un riu, que es presenta com un personatge misteriós que neix a les muntanyes, ens fa gaudir de la remor de l’aigua, ens dibuixa el paisatge, permet la vida dels animals i les plantes i finalment també fa funcionar els molins i les fàbriques i ens proveeix d’aigua per beure. 

Un conte que vol sensibilitzar els infants sobre la realitat del cicle de l’aigua a través de la història d’un riu. Ha estat escrit especialment per la Teresa Duran i il·lustrat per la Mercè Tous.

A càrrec de Blai Senabre

Hora del conte a partir de 4 anys

Activitat duta a terme en format virtual al Canal YouTube de les Biblioteques de Mataró.

Acte modificable en cas de canvi en les mesures de prevenció de la COVID-19 (seguiu les nostres xarxes socials).

Info

 • Quan?
  02/03/2021 des de 18:00
 • Categoria

  Activitat familiar

 • On?

  Activitat virtual

 • Organitzador

  Biblioteques de Mataró - Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró

 • Afegiu l'esdeveniment al calendari
 • Lloc web extern