Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’humor segueix a la primavera. 150 anys de La Flaca

Escoltar

L’humor segueix a la primavera. 150 anys de La Flaca

Segona sessió de commemoració del 150è aniversari de La Flaca i les principals publicacions satíriques del segle XIX, amb la conferència del Dr. Oriol Font.

 

“D’acord amb les recomanacions que s’han fet públiques des del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya en relació al Pla d’actuació del PROCICAT per malalties emergents, els organitzadors de l’acte informen de la seva anul·lació. Preguem disculpeu les molèsties que aquestes mesures puguin ocasionar”.

 

Vàrem iniciar l’any amb humor, tot commemorant, amb la conferència del Dr. Oriol Font, el 150è aniversari de La Flaca i les principals publicacions satíriques del segle XIX.

Els assistents, de quòrum, van demanar una segona sessió, per aquesta raó, a l’inici de la primavera presentem la segona part, altre cop amb el Dr. Oriol Font, que ens seguirà descobrint els secrets d’aquesta publicació periòdica.

La Flaca és una de les publicacions periòdiques satíriques més conegudes del segle XIX. Diversos historiadors la consideren la publicació més incisiva i crítica de la realitat del seu temps, que es caracteritzava per publicar caricatures en color i a doble pàgina.

Info

  • Quan?
    27/03/2020 des de 18:30
  • Categoria

    Lletres i biblioteques

  • On?

    Sala d’Actes de Can Palauet

  • Afegiu l'esdeveniment al calendari
  • Lloc web extern