Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Lontano

Escoltar

Lontano

Un espectacle de circ on vuit intèrprets homenatgen la lentitud amb humor

Lontano és un homenatge a la lentitud.
Estem més a prop o més lluny del món on volem viure? Quins vincles creem amb les persones que ens envolten? Una reflexió entorn de la velocitat amb què ens relacionem.
Lontano convida el públic a sortir per uns instants de la quotidianitat i observar el món on vivim. Un espectacle per reflexionar, riure, emocionar-se i també per recordar el poder de la col·lectivitat en un món individualitzat.
Lontano neix de la necessitat de la companyia Faltan 7 de continuar creant després d’haver estat treballant ininterrompudament durant cinc anys amb el seu primer espectacle, Express.

Direcció: Miguel Muñoz
Intèrprets: Katharina Gruener, Luca Sartor, Naikel Blázquez, Hidalgo, Moran Shoval, Monica Suárez, Paula García Romero, Yifat (Fifi) Rosenblat i Olivia Halliday
Disseny d’il·luminació: Carlos Cremades
Distribució: Elena CarrascalFaltan 7 és una companyia formada per vuit integrants de quatre països diferents, membres de la quinzena promoció de l’escola de circ Carampa. Del seu treball de final de curs va néixer un espectacle que duia per nom "Alguns km de +" que es va mostrar a diferents festivals de la Península. Com que a l’espectacle no va poder participar-hi tota la promoció la companyia, li van posar per nom Faltan 7; els set membres de la promoció que van escollir altres camins professionals, però que van ser part dels inicis i l’essència de la companyia. Dos anys després de finalitzar els estudis, van dur a terme la seva primera producció professional: "Express".

Info

 • Quan?
  03/03/2024 des de 19:00
 • Categoria

  Assaig obert de l'espectacle

 • On?

  Can Gassol. Centre de Creació d'Arts Escèniques

 • Organitzador

  Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró

 • Afegiu l'esdeveniment al calendari
 • Lloc web extern