Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Receptes de festa amb producte de proximitat, la nova tradició

Escoltar

Receptes de festa amb producte de proximitat, la nova tradició

Sessió de cuina amb en Marc Soler, cap de cuina de l’Hostal de la Plaça de Cabrils, i el sommelier Max Ros

Aquest novembre convidem a la (r)evolució un restaurant de referència de la nostra estimada comarca: l'Hostal de la Plaça de Cabrils. El seu cap de cuina, en Marc Soler, ens mostrarà com elaborar receptes nadalenques per poder fer a casa i ens parlarà del que ells han anomenat "la nova tradició".

En aquesta ocasió ens acompanyarà també el seu sommelier, en Max Ros, que, juntament amb en Quim Casacuberta, maridaran els plats amb vins del Celler Raventós d'Alella.

Info

  • Quan?
    26/11/2021 des de 18:10
  • Categoria

    Taller de cuina

  • On?

    Mercat de la Plaça de Cuba

  • Organitzador

    Associació de venedors del mercat de la plaça de Cuba

  • Afegiu l'esdeveniment al calendari
  • Lloc web extern