Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Afectacions a la mobilitat amb motiu de la celebració de la prova esportiva Ironman, el 1 d'octubre

Escoltar

Afectacions a la mobilitat amb motiu de la celebració de la prova esportiva Ironman, el 1 d'octubre

dimarts 19 setembre 2023

Diumenge 1 d’octubre de 2023,  es celebrarà la prova esportiva Ironman Barcelona, entre Calella i Montgat

 

Per aquest motiu, la carretera N-II quedarà tallada a la circulació entre les 6.30h i les 18.30h aproximadament. En el tram de Mataró s’habilitarà un carril només en sentit Barcelona des de la rotonda de la Marinada de Llavaneres fins a la Porta Laietana. També a la Porta Laietana, s’habilitarà un carril que permetrà accedir al Camí Ral, a l’av. Lluís Companys i a l’accés a l’autopista C-31D. Es preveu que a Mataró s’obri la circulació cap a  les 18 hores.

 

Autopista-Variant:

La sortida 104 de la C-32 “N-II Girona” només permetrà accedir a la N-II en sentit Barcelona.

 

La sortida número 95 “Mataró Sud” de la C-32 (ramal C-31D que desemboca a la Porta Laietana) quedarà quedarà tallada a l’autopista.

 

Ciutat:

La Via Sèrgia quedarà tallada a la carretera N-II. Per aquest motiu, els vehicles provinents de la C-60 / B-40 que arribin a Mataró hauran de desviar-se prèviament.

 

L’accés al Polígon Industrial del Rengle quedarà restringit en el perímetre delimitat entre el c. de la Bobinadora (no es permetrà l’accés al ramal C-31D), la Via Sèrgia i la N-II. Serà possible la sortida d’aquest sector en tot moment, pel lateral de la N-II, però no l’entrada, que quedarà restringida a moments puntuals, des de la Riera d’Argentona.

 

No es podrà accedir al Passeig Marítim ni al Port des de la Porta Laietana (l’av. d’Ernest Lluch des de la Porta Laietana estarà tallada). L’accés i la sortida al passeig Marítim i al Port només es podrà efectuar pel Cargol (carrer de Sant Felicià) o bé per Sant Simó.

 

No es podrà accedir al polígon del Rengle des de la N-II (Ctra. de Barcelona). El polígon del Rengle, que quedarà sense sortida,  només es podrà accedir des del Passeig Marítim i pel Passeig de la Marina.

 

L’estacionament de l’estació de Rodalies quedarà sense sortida, pel que s’ha de preveure enretirar el vehicle estacionat prèviament al tancament.

 

Els accéssos de vianants per creuar la carretera N-II a nivell es veurà interromput durant el transcurs dels ciclistes en els diferents punts, pel que s’haurà de cercar els passos subterranis.

 

Afectacions parades de transport públic: La parada “Estació RENFE” costat mar quedarà anul·lada. Només serà operativa la parada costat muntanya.