Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Afectacions a la mobilitat amb motiu dels actes de Carnestoltes

Escoltar

Afectacions a la mobilitat amb motiu dels actes de Carnestoltes

dilluns 05 febrer 2024

AFECTACIONS AL TRÀNSIT I SERVEIS DE TRANSPORT PELS ACTES DE  CARNESTOLTES 2024

 

 

 

Dijous 8 de febrer

 

Repartiment de truites

 • Afectacions aparcaments: La sortida de l’aparcament SABA de la Riera s’haurà de fer pel carrer d’en Moles entre les 18.45 h i les 21.00 h aproximadament.

 

 • Afectació al trànsit: Entre les 18.45 h i les 21.00 h, es tallarà tot el recorregut de la cercavila (c. Nou, c. Pujol, c. Barcelona, c. St. Cristòfol i Riera).

 

 

Divendres 9 de febrer

 

Arribada d’en Pellofa

 • Afectacions aparcaments: La sortida de l’aparcament SABA de la Riera s’haurà de fer pel carrer d’en Moles entre les 18.45 h i les 21.00 h aproximadament.

 

 • Afectació al trànsit: Entre les 18.45 h i les 21.00 h, es tallarà tot el recorregut de la cercavila (la Riera, des de la pl. Santa Anna fins a la Muralla de la Presó).

 

 

Dissabte 10 de febrer

 

Concentració de comparses i Rua de Carnestoltes

La Concentració es farà al pg. de Ramon Berenguer III, entre l’av. Gatassa i l’av. de Puig i Cadafalch, i també a l’av. de Puig i Cadafalch, entre l’av. Gatassa i el pg. de Ramon Berenguer III. A les 18.00 h s’inicia la Rua, amb el recorregut següent: Pg. de Ramon Berenguer III, av. de Puig i Cadafalch, camí de la Geganta, pl. d’Espanya fins al Parc Central.

 

 • Afectacions aparcament calçada: No es podrà estacionar al pg. Ramon Berenguer III i a tot tram de l’av. Puig i Cadafalch del recorregut a partir de les 11.00 hores.

 

 • Afectacions al trànsit: L’av. de Puig i Cadafalch quedarà tallada a partir de les 14.00, en el tram entre l’av. de la Gatassa i el pg. de Ramon Berenguer III (que és el tram on esperaran les carrosses que comenci la rua). A partir de les 17.45 h es tallarà tot tram de l’av. Puig i Cadafalch del recorregut, fins a les 18.45 h aproximadament.

 

A partir de les 17.30 h (fins a les 19.30 h aprox.) es tallarà els accessos a la pl. d’Espanya: camí de la Geganta des de pl. de Granollers a pl. d’Espanya, av. del Corregiment de Mataró des de la ronda de Mossèn Jacint Verdaguer , i el pg. de Carles Padrós des de la plaça de Joaquim Blume.

 

 • Afectacions Mataró Bus:

A partir de les 14.00 h: línies 6 i 7 (av. de Puig i Cadafalch).

A partir de les 17.30 h: línia 5 (pl. Granollers).

A partir de les 17.30 h: línies 1, 2, 4, 6 i 8 (pl. d’Espanya).

 

 • Afectacions aparcaments: L’accés (entrada i sortida) a l’aparcament del Parc Central, entre les 18.00 h i les 21.00 h aproximadament, s’haurà de fer per l’av. del Corregiment.

 

 • Afectacions taxis: La parada de la pl. d’Espanya quedarà anul·lada a partir de les 18.00 h i fins les 20.30 h aproximadament.

 

 

Dimecres 14 de febrer

 

Enterrament

Recorregut de les cercaviles: 

A partir de les 19.30 h: la Riera (Ajuntament), la Riera, pl. d’Espanya, fins al Parc Central.

A partir de les 20.45 h: Parc Central, la Riera, c. Nou, pl. de Santa Maria, c. de Sant Cristòfol fins a la pl. de la Peixeteria.

 

 • Afectacions aparcaments: La sortida de l’aparcament SABA de la Riera s’haurà de fer pel carrer d’en Moles entre les 17.00 h i les 21.00 h aproximadament.

 

 • Afectacions al trànsit: A les 17.00 h quedarà tallada la circulació a la Riera, entre el c. Argentona i el c. Pujol, fins a les 21.00 h.

A les 19.15 h es tallarà el trànsit a la resta del 1r itinerari (Riera, pl. d’Espanya i Parc Central).

A les 20.45 h es tallarà el trànsit a la resta del 2r itinerari (Parc Central, pl. d’Espanya, Riera, c. Nou, pl. de Santa Maria, c. de Sant Cristòfol fins a la pl. de la Peixeteria).