Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Afectacions per les obres del Tub Verd a l'entorn de la pl. de Manuel Serra i Xifra - Fase IV

Escoltar

Afectacions per les obres del Tub Verd a l'entorn de la pl. de Manuel Serra i Xifra - Fase IV

divendres 22 juliol 2022

A partir de l’1 d’agost, s’inicien els treballs de la Fase 4 d’implementació del Tub Verd, a l’entorn de la pl. de Manuel Serra i Xifra.

Aquests treballs s’organitzen en dues subfases:

 

En la primera, la banda oest de la pl. de Serra i Xifra estarà tallada, afectant part de l’av. de la Gatassa (sentit mar) i el primer tram de l’av.de Lluís Companys (sentit mar).

 

 

Quedaran interromputs els accessos a la rotonda des de l’av. de la Gatassa i des del Camí del Mig. També quedaran anul·lades les sortides pel Camí del Mig (sentit Barcelona) i per l’av. de Lluís Companys (sentit mar). Es permetrà el trànsit en el sentit muntanya de l’av. de la Gatassa, però s’hauran de suprimir aparcaments provisionalment.

En el tram de l’av. Gatassa entre el c. de Monserrat Cuadrada i el c. de Fradera i Llanes, només es permetrà l’accés als veïns.

Està previst que aquesta afectació duri fins al 26 d’agost (4 setmanes).

 

 

En la segona subfase, s’afectarà l’av. Gatassa (sentit mar), entre el c. Monserrat Cuadrada i la pl. Serra i Xifra, a partir del dia 27 d’agost.

 

 

Es permetrà el trànsit en el sentit muntanya de l’av. de la Gatassa, però s’hauran de suprimir aparcaments provisionalment.

La cruïlla entre el c. Diaz Conde i l’av. Gatassa estarà oberta la majoria del temps, permetent la sortida dels vehicles de serveis (Policia i Serveis Mèdics). Els dies que la cruïlla hagi d’estar tancada al trànsit, s’avisarà amb antelació.

Està previst que aquesta afectació duri fins al 30 de setembre (5 setmanes).