Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Reforç dels serveis i afectacions a la recollida de residus, neteja viària i de platges per la revetlla de Sant Joan

Escoltar

Reforç dels serveis i afectacions a la recollida de residus, neteja viària i de platges per la revetlla de Sant Joan

dimecres 21 juny 2023

Amb motiu de la celebració de la revetlla de Sant Joan, l'Ajuntament reorganitza els serveis de recollida de residus, neteja viària i de platges per atendre possibles incidències:

Recollida dels residus domiciliaris

- Divendres 23 s'avança (a partir de les 15 h) la recollida dels contenidors de la fracció resta (rebuig) de la via pública.

- L'endemà es farà repàs dels entorns d'àrees de contenidors.

Recollida comercial

- Divendres 23 s'avança la recollida extraordinària de la facció resta a les residències i escoles bressol al torn de tarda.

- La recollida de la fracció orgànica a totes les activitats s'efectuarà més tard (a partir de les 4 h de la matinada) per no coincidir amb la celebració de la revetlla.

- Dissabte dia 24 s'efectuarà una recollida addicional d'envasos a les activitats econòmiques del passeig marítim i platja.

Neteja viària i de platges

- Reorganització del servei per reforçar la resolució d'incidències derivades de la revetlla.

- A primera hora del matí de dissabte 24 es reforçarà la neteja de la zona de platja duplicant el nombre d'operaris (un total de 10).

L'Ajuntament fa una crida a gaudir de la celebració  amb civisme i evitant comportaments que posin en perill la seguretat pròpia i de la resta de la ciutadania.