Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Fira del Volant es consolida en la seva quarta edició

Escoltar

La Fira del Volant es consolida en la seva quarta edició

Una vegada finalitzada la quarta edició de la Fira del Volant que es va celebrar els passats dies 3, 4 i 5 d'octubre al recinte del nou Parc Central, l'Institut Municipal de Promoció Econòmica (IMPEM) ha presentat els resultats i la valoració que se n'ha fet d'aquesta fira. Resultats que s'han fet en base a l'opinió dels principals implicats, com són l'expositor i el visitant, mitjançant la realització d'enquestes voluntàries i anònimes dutes a terme per la pròpia organització.

Aquest certamen ha comptat amb la participació de 34 empreses, mentre que l'any passat en van ser 26, cosa que representa un 30% d'increment. Els expositors han ocupat uns 4.700 m2 de recinte, un 5,8% més que l'edició passada.

Enquestes als expositors

El 84% de les empreses expositores van definir prèviament uns objectius a assolir. Un 60% diu que els han aconseguit plenament i el 37% de forma parcial. Un 3% afirma que han tingut un grau d'assoliment baix.

Com a valoració global de la fira, la participació en el certamen ha estat satisfactòria per un 89% dels expositors enquestats.

Les empreses han puntuat amb un 7,93% (sobre 10 punts) els diferents serveis de la fira i amb un 8 la presència de les noves seccions de Clàssics, Esport i competició i Mobilitat sostenible.

Finalment, un 84% dels expositors preveu participar en la pròxima edició de la Fira del Volant. Les firmes participants tenen la percepció que la consolidació de la fira indueix a què cada vegada més els visitants tinguin un interès real per l'oferta.

Enquestes als visitants

La quarta edició de la fira ha comptat amb 38.193 visitants, dels quals 30.321 (el 79,39%) eren de Mataró, i 7.871 (20,61%) ho eren de fora: 4.080 de la resta de la comarca i 3.791 de la resta de Catalunya.

Del total de visitants, un 14,38% tenien intenció de compra o l'objectiu de buscar informació per a una futura adquisició.

Per altra banda, a l'estand de l'Ajuntament de Mataró es van recollir 292 dibuixos fets per infants sobre el tema de la mobilitat i que formaran part d'una exposició itinerant que recorrerà diferents espais de la ciutat.