Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró Bus aconsegueix aquest mes de juliol la xifra rècord mensual i diària de viatgers

Escoltar

Mataró Bus aconsegueix aquest mes de juliol la xifra rècord mensual i diària de viatgers

L'empresa municipal de transport públic Mataró Bus ha aconseguit aquest passat mes de juliol el rècord mensual i diari de viatgers. Així, el 2 de juliol va ser el dia en què més viatgers van usar el Mataró Bus, 19.527, des del començament del servei a la ciutat (1 de maig de 1998), mentre que durant tot el mes en van ser 461.326. El juliol de 2002 el van usar 413.533 persones.

Com a factors probables que es barregen per explicar que el mes de juliol va aconseguir la xifra rècord d'usuaris podrien ser: la comoditat d'anar en autobús amb aire condicionat enmig de l'onada de calor que està patint el país; els desplaçaments a la platja típics de l'època; l'obertura dels esplais que utilitzen l'autobús com a transport per fer excursions a la ciutat i a la platja i també que els dimecres és un dels dies forts en desplaçament tant a l'estiu com a l'hivern.

Horari d'hivern

El proper dilluns, 25 d'agost, el Mataró Bus recupera l'horari d'hivern, cosa que significa que gairebé es dupliqui el nombre de serveis d'autobusos en els dies feiners a totes les línies. Els dissabtes i festius es mantindrà el mateix número de serveis. El Bus Platja estarà en funcionament fins a finals d'agost.

Per tal d'informar els clients dels canvis del servei, el Mataró Bus ha col.locat rètols a les parades, a l'interior dels autobusos i a les entitats col.laboradores. Els nous horaris es podran veure a les parades a  partir del proper dilluns, 25 d'agost. Els usuaris també es poden informar a través del 010, el correu electrònic de l'empresa matarobus@ctsaonline.com o a la pàgina web www.infomataro.net/laciutat/ensmovem/matarobus/.

Per altra banda, les obres que començaran el proper 1 de setembre a l'avinguda de Lluís Companys del col.lector de Can Boada provocaran que la Línia 1 hagi de desviar-se per la ronda de Francesc Macià i quedarà anul.lada la parada de l'edifici de vidre, com a provisional hi haurà la parada Alarona (de la Línia 2).