Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

45 expositors es donen cita a la XIII Fira Mercat d'Artesans a la Plaça

Escoltar

45 expositors es donen cita a la XIII Fira Mercat d'Artesans a la Plaça

El pròxim cap de setmana, els dies 13 i 14 de novembre, se celebrarà la XIII Fira Mercat d'Artesans a la Plaça. Aquesta mostra, que comptarà amb la presència de 45 expositors d'arreu de Catalunya, està organitzada per l'Institut Municipal de Promoció Econòmica (IMPEM).

La fira es farà a la plaça de Santa Anna de Mataró i estarà oberta al públic de les 10 h fins a les 21 h de dissabte i diumenge. L'accés és lliure i gratuït per a tots els visitants.

La mostra ofereix una gran quantitat de productes artesanals fets amb diversitat de materials com ara fusta decorada, ceràmica, plata, cuir, vidre, espelmes, roba pintada a mà, bijuteria, enquadernació artesanal, figures de paper maixé, quadres de flor premsada, titelles o tapissos.

La fira es vol caracteritzar per l'acurat procés de selecció dels productes que s'hi inclouen, fet que garanteix un alt nivell qualitatiu en els productes artesanals que s'hi exposen. A més, alguns dels expositors fan demostracions del procés d'elaboració dels seus productes.