Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El regidor d'Urbanisme és nomenat vicepresident de l'Associació de promotors públics d'habitatge i sòl

Escoltar

El regidor d'Urbanisme és nomenat vicepresident de l'Associació de promotors públics d'habitatge i sòl

El regidor d'Urbanisme i president de l'empresa municipal d'Urbanisme PUMSA, Arcadi Vilert, ha estat nomenat vicepresident de l'Associació de promotors públics d'habitatge i sòl de Catalunya (AVS Catalunya).

El president de l'associació és Ferran Julián (conseller delegat de la Societat Urbanística Metropolitana de Rehabilitació i Gestió. REGESA) i el secretari és Lluís Albareda (gerent de Promocions Municipals de Sant Cugat del Vallès. PROMUSA).

La secció catalana de l'AVS agrupa a més de 30 empreses i organismes autònoms, dependents d'ajuntaments, la Generalitat i les diputacions, dedicats a la construcció d'habitatge protegit.

Anualment les empreses membres de l'AVS Catalunya construeixen uns 2.000 habitatges de titularitat pública, fent promocions per a col.lectius específics com apartaments per a joves.

L'AVS ha impulsat la inclusió d'una normativa en la Llei d'Urbanisme de la Generalitat, aprovada recentment pel Parlament de Catalunya, que preveu que es destini el 20% del nou sòl urbanitzable a construcció d'habitatge social.