Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La 3a Mostra d'Art Jove presenta 9 propostes artístiques en diferents formats i suports

Escoltar

La 3a Mostra d'Art Jove presenta 9 propostes artístiques en diferents formats i suports

L'Espai f acollirà a partir de demà la 3a Mostra d'Art Jove. La mostra, que recull 9 propostes artístiques d'onze creadors, està organitzada pel Patronat Municipal de Cultura i es podrà veure fins al 4 de juliol.

La Mostra d'Art Jove es convoca anualment i té com objectiu incentivar la creació, amb especial atenció als artistes i creadors mataronins o de la comarca, així com donar a conèixer els nous creadors i les tendències artístiques que aquests experimenten.

De les nou propostes que s'exposen, el jurat en triarà una que tindrà la possibilitat de fer una exposició individual a l'Espai f i rebrà una beca per participar en un dels tallers de la Quinzena d'Art de Montesquiu (QUAM) d'aquest any, organitzada per H. Associació per a les Arts Contemporànies de Vic i amb el suport de la Diputació de Barcelona.

El jurat el formen: Miquel Bardagil, president d'H. Associació per a les Arts Contemporànies de Vic; Anna Crosas, responsable d'arts visuals de l'Oficina de Difusió Artística de la Diputació de Barcelona; Sara Moreno i Ramon Prujà, membres representants de la Junta del Patronat Municipal de Cultura, i Josep M. Codina, artista mataroní.

3a Mostra d'Art Jove

Aquesta tercera edició presenta els treballs d'onze artistes que han presentat 9 treballs: Ismael Cabezudo (Mataró, 1973); Òscar Fernández (Barcelona, 1980); David Gedeón del Pozo (Barcelona, 1970); Àlex Manzanares (Mataró, 1976); Pere Masramon (Mataró, 1977) / Xavier López (Mataró, 1979) / Joan Sàrrias (Mataró, 1976); Jordi Navarro (Mataró, 1977); Marta Petit (Mataró, 1976); Xavier Roldan (Barcelona, 1976) i Alberto Romero Gil (Mataró, 1978).

En la Mostra d'Art Jove no hi ha limitacions de formats, llenguatges o tècniques, per tant és una exposició diversa, tant pel que fa estils com a suports. En la mostra s'aposta per l'ambició i la qualitat. S'hi poden veure: gravats, fotografies, animacions o olis entre d'altres suports.

L'exposició es tradueix com una plataforma que acosta al públic la força creativa de les noves generacions.

La iniciativa compta amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat, la Diputació de Barcelona i H. Associació per a les Arts Contemporànies.

Espai f (carrer Nou, 11) està obert de dimarts a divendres de 18 a 21 h i els dissabtes, diumenges i festius d'11 a 14 h i de 18 a 21 h.