Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Fundació Hospital de Sant Jaume i Santa Magdalena rep 72.000 euros de Caixa Laietana

Escoltar

La Fundació Hospital de Sant Jaume i Santa Magdalena rep 72.000 euros de Caixa Laietana

La Fundació Hospital de Sant Jaume i Santa Magdalena i Caixa Laietana han signat avui un conveni de col·laboració, pel qual aquesta Caixa fa una aportació de 72.000 euros per contribuir a cobrir les despeses de mobiliari de les instal·lacions del nou hotel d'entitats sociosanitàries de Mataró.

La signatura del conveni l'han dut a terme aquest migdia a la seu central de Caixa Laietana el president de Caixa Laietana, Jaume Boter, i el conseller delegat de Benestar Social i Nova Ciutadania i president de la Fundació Hospital de Sant Jaume i Santa Magdalena, Oriol Batista.

La Fundació Hospital de Sant Jaume i Santa Magdalena col·locarà una placa a la seva seu social com a mostra d'agraïment a Caixa Laietana.

La seu social de la Fundació Hospital Sant Jaume i Santa Magdalena de Mataró, al carrer Sant Pelegrí, núm. 3, va ser inaugurada el dia 25 de juliol, dia de Sant Jaume, patró de l'entitat, ateses les reformes immobiliàries realitzades per donar cabuda a l'Hotel d'entitats socio-sanitàries, a més dels programes i activitats que duu a terme la Fundació.

Les associacions acollides fins ara a l'Hotel d'entitats són les següents: Associació Alba Maresme, Associació de Familiars de Malalts Mentals del Maresme, Associació Familiars Alzheimer, Associació de lluita contra l'epilèpsia, Associació Parkinson Catalunya, Associació Pas a Pas, Associació de celíacs, Associació de diabètics de Catalunya, Associació d'afectats de fibromialgia i fatiga crònica, Lliga de la llet materna, Fundació GIMM i d'altres que s'incorporaran properament o que tenen una participació especial.