Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La IV Triatló Ciutat de Mataró reunirà a 411 participants

Escoltar

La IV Triatló Ciutat de Mataró reunirà a 411 participants

El proper diumenge, 30 de maig, el passeig Marítim serà l'escenari de la IV Triatló Ciutat de Mataró. Els 411 participants començaran la competició a les 9.30 h. La prova, que està organitzada pel Patronat Municipal d'Esports, el Centre Natació Mataró i la Federació Catalana de Triatló, és la prova inaugural del calendari del Campionat de Catalunya de grups d'edat. A les 12 h està prevista l'entrega de premis.

La Triatló Ciutat de Mataró comença amb natació, a la platja, davant del Centre Natació Mataró es farà un circuit de 750 m marcat per boies, tot seguit els esportistes agafaran les bicicletes i faran 20 km en dues voltes al llarg de l'avinguda Maresme i la N-II, entre la rotonda del Rengle i la de l'Experience. La tercera prova serà la cursa a peu de 5 km pel passeig del Callao en direcció a l'escullera i finalitzant davant les instal.lacions del Centre Natació Mataró. Aquest any els esportistes podran gaudir del nou passeig Marítim que ofereix un espai més ampli i còmode.

Les 45 participants femenines sortiran amb un avantatge de 7 minuts respecte als masculins.

Hi haurà classificació femenina i masculina dels següents grups d'edat: 16-17 anys; 18-23 anys; 24-29 anys; 30-34 anys; 35-39 anys; 40-44 anys; 45-49 anys; 50-54 anys; 55-59 anys i més de 60 anys.

Com l'any passat a més dels premiats en aquestes categories hi haurà el premi especial de 240 € per al primer atleta (home o dona) que arribi a la meta.

Entre els triatletes més destacats que hi participaran s'hi troben: Manel Juárez i Francesc Juárez; Carles Gil (guanyador de l'edició de 2002 i triatleta de la selecció nacional); i Santi Pellejero i Mònica Pellejero del Centre Natació Mataró, entre d'altres.

Els campions de l'any passat van ser Xavi Llobet i Pilar Hidalgo.

Mesures circulatòries

Amb motiu de la cursa, s'ha previst que el passeig Marítim quedarà tallat al trànsit de les 6 a les 11.30 hores aproximadament, entre la Riera Sant Simó i el Cargol, tampoc s'hi podrà estacionar.

I també l'avinguda Maresme € N-II restarà tallada de les 9 a les 11.30 h, entre les rotondes del Rengle i de l'Experience.