Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament pren mesures per millorar la mobilitat durant aquest Nadal

Escoltar

L'Ajuntament pren mesures per millorar la mobilitat durant aquest Nadal

Els serveis de la Policia Local i Mobilitat han establert un seguit de mesures i recomanacions de seguretat viària amb l'objectiu de millorar la mobilitat, tant de vianants com de vehicles, que s'incrementa aquests dies amb motiu de les festes nadalenques.

Les mesures a tenir en compte són les següents:

Restriccions de trànsit al Centre

Els dies 18 i 19 de desembre de 2004 i els dies 3 i 4 de gener de 2005, de 18 a 21 hores estaran tallats a la circulació de vehicles el carrer de Sant Josep des de la plaça de les Tereses i la Muralla de Sant Llorenç des del carrer de Sant Josep, a fi de garantir la seguretat i comoditat dels vianants.

A la Muralla del Tigre cantonada amb el carrer d'Argentona una tanca indicarà el tall de circulació de les Muralles del Tigre i de Sant Llorenç excepte per a taxis, bus, residents i l'accés a l'aparcament de La Riera. El cartell de senyalització dinàmica també donarà a conèixer l'estat d'ocupació de l'aparcament de La Riera.

Una altra tanca localitzada al carrer de Sant Josep cantonada amb la plaça de les Tereses, informarà de la prohibició de circulació per aquest carrer. L'accés alternatiu a l'aparcament de La Riera es farà pel carrer d'Amàlia.

Dispositiu de la Policia Local

Durant aquestes festes seran destinades unitats de la Policia Local per realitzar els següents serveis:

  • Control de seguretat viària als vials amb major activitat comercial, tenint més en compte aquells on es produeixen més aglomeracions.
  • Reducció d'indisciplina viària per facilitar la mobilitat dels vianants, dels usuaris del transport públic i dels accessos als aparcaments o zones d'estacionament.
  • Control de velocitat i/o alcoholèmia per reduir l'accidentalitat, especialment en els horaris i en els vials amb major risc.

Recomanacions per millorar la seguretat

D'altra banda, com ja és habitual, el Servei de Policia Local i els Mossos d'Esquadra han emès un comunicat on informen sobre mesures especials que prendran aquests cossos i recomanen prendre certes mesures per millorar la seguretat.

Consells per millorar la fluïdesa de la circulació a la ciutat

- Utilitzar preferentment el transport públic per arribar a les zones comercials de la ciutat.

- Estacionar correctament a les zones autoritzades, aparcaments públics o privats, zones blaves... si per necessitat utilitza el seu propi vehicle.

Reforç de la línia 5 del Mataró Bus

Per altra banda, el servei de transport públic Mataró Bus durant aquestes festes nadalenques ampliarà amb un autobús més la Línia 5. Així, de 14 a 22 h el dia 19 de desembre i el 2 i 9 de gener aquesta línia augmentarà la seva freqüència de pas.