Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament signa un conveni de col·laboració amb l'Institut Mapfre per fomentar programes d'Educació vial

Escoltar

L'Ajuntament signa un conveni de col·laboració amb l'Institut Mapfre per fomentar programes d'Educació vial

El regidor de Seguretat i Prevenció, Ramon Bassas, i el representant de l'Institut Mapfre de Seguretat Vial de la Fundació Mapfre, Antonio Racaj, han signat avui un conveni de col.laboració per al foment dels programes d'Educació vial escolar a la ciutat.

El conveni té com objectiu complimentar l'Educació vial que els escolars reben a les aules amb un programa de formació per adquirir hàbits de conducta responsable, solidaris i cívics en relació amb la circulació i el trànsit, a més de fomentar iniciatives relacionades amb aquest àmbit i que siguin promogudes per professors, pares i alumnes.

Aquests programes de formació vial estan dirigits a les tres etapes educatives (Infantil, Primària i Secundària) i els seus continguts estan adreçats als alumnes en la seva qualitat de vianants, viatgers i conductors de bicicletes i ciclomotors. Els programes, que són impartits a les aules, s'han desenvolupat entre la Unitat d'Educació Viària, Prevenció i Civisme de la Policia Local de Mataró i l'Institut Mapfre.

El conveni, que se signa per primera vegada entre l'Ajuntament i l'Institut Mapfre, estableix que Mapfre aportarà el material didàctic que s'utilitzarà en els cursos de formació i que seran els membres de la Unitat d'Educació Viària de la Policia Local els que impartiran els cursos a les escoles. L'Institut Mapfre també col·laborarà en campanyes relacionades amb la conducció segura del ciclomotor.