Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les dues escoles universitàries i CETEMMSA s'uneixen per crear un Postgrau en Gestió Empresarial

Escoltar

Les dues escoles universitàries i CETEMMSA s'uneixen per crear un Postgrau en Gestió Empresarial

Aquest any es duu a terme, per primera vegada, un curs de Postgrau en Gestió Empresarial a Mataró. Es tracta d'una iniciativa conjunta de l'Escola Universitària Politècnica de Mataró, CETEMMSA i l'Escola Universitària del Maresme per tal de cobrir les mancances que han observat en els professionals de la comarca.

El postgrau, de 180 hores, es desenvoluparà en sessions de tres hores a la tarda, dos dies per setmana, fins el mes de juny. Les classes, que van començar el passat 18 d'octubre, es duen a terme als 3 centres organitzadors. Fins al moment s'han matriculat 16 persones en aquest curs.

També s'ha obert la possibilitat de matricular-se de forma independent en algun dels 7 mòduls temàtics que el conformen: Gestió de la innovació, Gestió comercial i màrqueting, Desenvolupament directiu, Gestió econòmica i financera, Sistemes d'informació, Logística i operacions, i Emprenentatge: creació d'un negoci.

El programa, dirigit a titolats tècnics o científics i a professionals amb experiència demostrable, ofereix al participant del curs la possibilitat d'impulsar la seva carrera professional i d'adquirir una visió global del procés empresarial i les capacitats i habilitats necessàries per crear, organitzar i dirigir una empresa.

La intenció dels organitzadors és dotar al programa d'un contingut pràctic aprofitant els coneixements de la realitat empresarial de la comarca que tenen les tres institucions organitzadores i la seva experiència en la transmissió de la innovació com a procés estratègic fonamental.