Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Espai f acull l'exposició fotogràfica '28-200 mm' amb treballs de 7 artistes

Escoltar

L'Espai f acull l'exposició fotogràfica '28-200 mm' amb treballs de 7 artistes

L'Espai f presenta a partir d'avui l'exposició fotogràfica "28-200 mm". La mostra, que recull els treballs de 7 artistes, s'emmarca dins el certamen Primavera Fotogràfica 2004 organitzat pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i es podrà veure fins al 25 d'abril.

El títol de l'exposició "28-200 mm" és l'òptica fotogràfica que permet cobrir les distàncies focals més freqüents en el treball fotogràfic, des del gran angular fins al teleobjectiu. El gran angular és l'òptica més subjectiva i permet l'apropament físic a l'objecte fotografiat i el seu context; el teleobjectiu és l'òptica més objectiva i proporciona una imatge propera de l'objecte tot i la distància que ens separa d'ell.

Els treballs dels 7 artistes juguen amb la distància física i la distància òptica, donant a entendre que la realitat que percebem dels objectes és a través de representacions i imatges i que el món no pot ser copsat d'una sola manera i amb una sola imatge.

La mostra està comissariada per Cristian Añó i Cèlia del Diego i reuneix les obres de 7 artistes de diferents procedències: Chloe Smolarski (Nova York, 1973); Elena Genís (Figueres, 1973); Juande Jarillo (Granada, 1969); Núria Rius (Sant Feliu de Llobregat, 1979); Po Yen Chang (Taipei, 1978) i Tanit Plana (Barcelona, 1975).