Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Institut Municipal de Promoció Econòmica crea l'Aparador d'ofertes de treball en línia

Escoltar

L'Institut Municipal de Promoció Econòmica crea l'Aparador d'ofertes de treball en línia

La Borsa de Treball del Servei d'Ocupació de l'Institut Municipal de Promoció Econòmica (IMPEM) ja és disponible a Internet. A partir d'ara qualsevol persona pot consultar l'Aparador de les ofertes de feina que gestiona l'IMPEM al web municipal. Per rebre la informació completa de la oferta o sol·licitar el lloc de treball cal estar inscrit al Servei d'Ocupació.

L'objectiu d'aquesta iniciativa és donar un servei de qualitat, personalitzat i amb la major brevetat possible, tant a la persona que busca feina com a l'empresa que busca un treballador. Amb l'Aparador d'Ofertes en Línia, qualsevol persona pot consultar les ofertes de treball des de qualsevol ordinador, i les empreses poden fer arribar les seves ofertes a l'IMPEM sense trucar per telèfon ni desplaçar-se, durant les 24 hores.

El Servei d'Ocupació fa de pont entre les empreses i els interessats en aconseguir una feina, i s'encarrega de fer una pre-selecció dels candidats en funció del perfil que necessita l'empresa. La gestió de la oferta de treball per part de l'IMPEM és gratuïta per a les empreses.

Actualment hi ha unes 3.000 persones que busquen feina inscrites a la Borsa de Treball, i aquest mes de setembre l'IMPEM ha rebut 102 ofertes de treball. Durant el primer semestre d'aquest any, l'IMPEM ha gestionat 381 ofertes de treball que finalment han suposat contractes per a 215 persones. Un total de 1.600 empreses de Mataró i rodalies han fet ús de la Borsa de Treball en alguna ocasió.