Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'obra de teatre "Morir a Bagdad" es torna a representar en sessió extraordinària

Escoltar

L'obra de teatre "Morir a Bagdad" es torna a representar en sessió extraordinària

El 20 de març farà un any de l'inici de la guerra de l'Iraq, per recordar aquesta data el Patronat Municipal de Cultura ha programat una representació extraordinària de l'espectacle "Morir a Bagdad" del col.lectiu Teatre per la Pau. La sessió es farà a la Basílica de Santa Maria de Mataró a les onze de la nit.

"Morir a Bagdad" és un espectacle teatral que es va fer a partir de textos de 34 autors diferents representats per 37 actors sota la direcció de Josep Rodri.

L'obra vol ser un homenatge a totes les persones que han mort en el conflicte de la guerra de l'Iraq. A través dels monòlegs 37 personatges diferents expressen la seva vivència amb la guerra i la mort.

"Morir a Bagdad" es va estrenar el 18 de juliol de 2003 i va formar part de la programació de Les Santes 2003. L'obra es va representar en 4 ocasions més.

El muntatge també s'ha vist a Argentona, Santa Agnès de Malanyanes, Tàrrega i Cornellà de Llobregat. Estan previstes representacions a Olot, Rubí, Lleida, Sant Andreu de la Barca, al Festival de Sitges i al Grec de Barcelona.

Les entrades es poden comprar al Patronat Municipal de Cultura, al carrer de Sant Josep, 9, entre les 18 i 20 hores de la tarda.