Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tecnocampus posa en marxa activitats lúdicoculturals durant els dissabtes

Escoltar

Tecnocampus posa en marxa activitats lúdicoculturals durant els dissabtes

Joan Pera i la pel·lícula "Twipsy" de Xavier Mariscal seran els protagonistes del primer "Dissabte TCM" que tindrà lloc aquest dissabte 18 de setembre. Joan Pera contestarà les preguntes dels internautes en el xat que s'emetrà en directe per Televisió de Mataró. D'altra banda i a la Biblioteca Pompeu Fabra, es projectarà la pel·lícula de Mariscal "Twipsy" que explica a través dels dibuixos animats què són les noves tecnologies. Els actes estan oberts a la participació de tothom.

Aquest 18 de setembre marcarà el tret de sortida del nou programa lúdico-cultural anomenat "Dissabtes TCM". La iniciativa, organitzada pel TecnoCampusMataró amb el suport de l'Ajuntament de Mataró, té com a objectiu principal sensibilitzar i impulsar l'ús efectiu i els beneficis de les noves tecnologies entre els ciutadans i a les ciutadanes de Mataró.

De les onze a les dotze del matí d'aquest dissabte tindrà lloc la trobada a la xarxa amb Joan Pera. Tothom qui vulgui parlar amb l'actor mataroní dels seus darrers èxits teatrals i dels nous projectes que té en marxa, podrà fer-ho a través d'Internet en el xat o conversa a la xarxa que s'emetrà en directe per Televisió de Mataró (TVM). Al xat s'hi podrà accedir directament des de casa o mitjançant els punts de connexió lliure de la ciutat en el web www.deccweb.com

També el dissabte, però de dotze a una del migdia, es projectarà la pel·lícula Twipsy a la Biblioteca Pompeu Fabra de Mataró. Twipsy, de Xavier Mariscal i mascota de la Expo de Hannover 2000, dóna a conèixer què són i com funcionen les noves tecnologies mitjançant unes divertides aventures en dibuixos animats. Aquests estan protagonitzats per Twipsy, el missatger més ràpid del ciberespai, i també per en Nick, la Lissie i l'Albert.

Els Dissabtes TCM següents estan previstos pels dies 2 d'octubre, 6 de novembre i 11 de desembre.