Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Servei de Manteniment comença l'arranjament del passatge de Malgrat

Escoltar

El Servei de Manteniment comença l'arranjament del passatge de Malgrat

El Servei de Manteniment de l'Ajuntament de Mataró ha començat aquesta setmana les obres d'arranjament del passatge de Malgrat, a La Llàntia. El vial es troba situat entre els carrers de Blanes i de Malgrat.

El passatge té un desnivell aproximat de 7 metres, que es salva mitjançant unes escales. La superfície d'actuació és de 188,87 m2. Els treballs suposen l'aixecament i substitució de la totalitat del paviment, que es troba en mal estat. A més, es modificarà la secció de l'escala, per adequar-la a la normativa d'accessibilitat.

El projecte també preveu fer unes noves jardineres centrals que substituiran les actuals i adaptar totes les entrades dels habitatges a la normativa d'accessibilitat. S'instal·larà una boca de reg per donar servei al passatge i es construirà un nou embornal de recollida d'aigües pluvials. A més, a l'entrada del passatge des del carrer de Blanes es col·locaran tres pilones, una d'elles mòbil per regular l'entrada de vehicles a un local del passatge.

Els treballs, que executa l'empresa Transports i Excavacions Mataró SL, tenen un termini d'execució de dos mesos. El pressupost de les obres és de 42.565,52 euros.