Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El xat dels Dissabtes TecnoCampus amb l'Àvia Remei es podrà seguir en directe des del Mercat de la plaça de Cuba

Escoltar

El xat dels Dissabtes TecnoCampus amb l'Àvia Remei es podrà seguir en directe des del Mercat de la plaça de Cuba

El proper dissabte 17 de desembre, d'11 a 12 del migdia, l'Àvia Remei protagonitzarà el xat dels "Dissabtes TecnoCampusMataró". El darrer xat del 2005 presenta dues novetats destacades: la possibilitat de participar-hi des d'un ordinador situat a l'interior del Mercat municipal de la plaça de Cuba i la retransmissió en directe del xat a través d'una pantalla ubicada dins d'aquest espai. El xat que emetrà Televisió de Mataró està obert a la participació de tothom i s'hi pot accedir mitjançant el web www.tecnocampus.com/xat. Aquest xat es realitza en col·laboració amb l'Institut Municipal de Promoció Econòmica (IMPEM) i l'Associació de Venedors del Mercat de la plaça de Cuba.

El xat dels "Dissabtes TecnoCampusMataró" amb l'Àvia Remei servirà per preparar la gastronomia de Nadal. La cuinera mataronina desvetllarà als internautes tot el necessari per preparar les receptes tradicionals com ara els galets i la carn d'olla, el pollastre farcit, els canelons de Sant Esteve o el tronc de Sant Silvestre. També serà l'ocasió idònia per consultar-li altres receptes i secrets culinaris.

80.000 llibres venuts

"Plats i secrets de l'Àvia Remei" i "La Cuina de l'Àvia Remei" són alguns dels llibres que ha publicat fins a l'actualitat i dels que ja se n'han venut 80.000 exemplars. Pel proper mes d'abril, l'Àvia Remei preveu la publicació d'un altre llibre relacionat amb la cuina del bacallà; no és d'estranyar si es té en compte que els seus inicis es remunten a una bacallaneria que tenia a Mataró.

Les conferències i els cursos impartits a la capital del Maresme marquen també els inicis de la popular cuinera en l'àmbit gastronòmic. A més, entre els anys 1998 i 1999 va intervenir en diversos programes emesos per Televisió de Mataró i va col·laborar amb Ràdio Argentona i TV3. L'any 2000 va participar en dos programes especials de Nadal de COM Ràdio i de RAC 1. En el 2001, va fer diverses demostracions a TVE i TV3; i des de l'any 1998 ha participat en programes radiofònics de gran audiència com "El pont de les formigues", "No es pot aguantar" i "Interès general" de Catalunya Ràdio.