Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els Capgrossos protagonitzen l'edició especial del xat del TecnoCampus Mataró

Escoltar

Els Capgrossos protagonitzen l'edició especial del xat del TecnoCampus Mataró

El proper dissabte 15 d'octubre es durà a terme una edició especial del xat del TecnoCampus Mataró en el marc de la 4a Edició de la Setmana de les Noves Tecnologies per a tothom. A aquest xat, que començarà a les 10.00 h i es perllongarà durant tot el matí, hi participaran diferents membres de la colla castellera Capgrossos. El xat s'emetrà en directe per Televisió de Mataró, i s'hi podrà accedir a través de l'adreça http://www.tecnocampus.com/xat.

Els membres dels Capgrossos que hi assistiran seran el cap de colla, Xevi Castellví, el delegat, Carles Guanyabens, el cap de Folres, Lluís Feliu i la castellera de tronc Carla Arís.

EnganXA'T als Capgrossos

En el xat del TecnoCampusMataró, els representants de la colla castellera Capgrossos de Mataró parlaran de les activitats que porten a terme, dels seus castells i de les seves vivències dins la colla. Els inicis de la colla castellera de Mataró es remunten a l'any 1996; i, al llarg dels set anys d'història han actuat a tots els barris de la ciutat de Mataró i al Maresme. També han voltat per tot el país (han actuat a més de 15 comarques), i han demostrat l'experiència que tenen com a colla castellera.

La colla es va constituir legalment el 19 de gener de 1996. Des d'aleshores han fet castells de tot tipus. En els seus orígens van aconseguir els primers castells de 6, el 5 de 6, la torre de 6, el 4 de 6 amb el pilar i el pilar de 4 aixecat per sota i portat al balcó; a l'actualitat, amb la renovació de part del folre, el treball excel·lent de canalla i l'experiència del tronc, els ha permès dominar tota la gamma de vuit i consolidar-los com a colla de 9 i de ple dret: cinc 3 de 9 amb folre i tres 4 de 9 amb folre (un carregat).