Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Comissió de Nomenclàtor proposa nom per a diferents vials de Can Quirze i del Rengle

Escoltar

La Comissió de Nomenclàtor proposa nom per a diferents vials de Can Quirze i del Rengle

La Comissió Municipal de Nomenclàtor ha proposat posar nom a 1 plaça i 5 vials desenvolupats dins del Pla Parcial de Can Quirze, així com a la rotonda construïda a la carretera de Barcelona (N-II) entre la Porta Laietana i la rotonda del Rengle, i a un carrer en aquesta mateixa zona. Aquesta proposta es presenta al Ple aquesta tarda per a la seva aprovació.

Can Quirze

Els noms proposats per a Can Quirze són la plaça de la Selva, el carrer del Capcir, el carrer del Vallespir, el carrer del Conflent, el carrer d'Osona i el carrer del Ripollès.

La plaça de la Selva és la plaça que hi ha a l'entrada de la urbanització de Can Quirze des del camí d'accés de la carretera de Mata. D'aquesta plaça en surten 2 vials que s'endinsen cap a la urbanització. Un és el camí de Can Quirze. Per a l'altre la Comissió Municipal del Nomenclàtor proposa el nom de carrer del Vallespir.

El carrer del Ripollès és paral·lel a aquests 2 carrers, més proper al camí de Can Quirze.

Aquests vials són creuats per un carrer que fa una funció de circumvalació i que, segons la proposta de la Comissió Municipal del Nomenclàtor, s'anomenarà carrer del Capcir.

A la part més interior de la urbanització, a la zona on hi ha les instal·lacions del Club de Tennis Mataró, entre el carrer del Moianès i el carrer d'en Passet hi ha un vial que la Comissió Municipal del Nomenclàtor proposa que s'anomeni carrer del Conflent. Entre aquest carrer i el carrer dels Sumells hi ha un carrer que s'anomenarà carrer d'Osona.

El Rengle

La rotonda que s'ha desenvolupat a la carretera de Barcelona (N-II) entre la Porta Laietana i la rotonda del Rengle s'anomenarà rotonda de les Hortes del Camí Ral. Per la seva banda, el carrer que hi ha entre el carrer de Caldes d'Estrac i l'avinguda d'Ernest Lluch s'anomenarà carrer de Tordera.

Plànol de la urbanització de Can Quirze