Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La locutora d'esports de Catalunya Ràdio Montse Raya, protagonista del xat dels "Dissabtes TecnoCampusMataró"

Escoltar

La locutora d'esports de Catalunya Ràdio Montse Raya, protagonista del xat dels "Dissabtes TecnoCampusMataró"

Montse Raya participarà en el xat dels "Dissabtes TecnoCampusMataró" el proper dissabte 19 de novembre de les 11.00 a les 12.00 hores. El xat s'emetrà simultàniament per Televisió de Mataró (TVM) i estarà obert a la participació de tothom. Per accedir-hi caldrà entrar al web de TeconoCampus.

La periodista mataronina és la responsable de locutar els esports a la franja matinal dels programes "Catalunya Matí" i "Matí de Catalunya Ràdio".

Quinze anys d'experiència en els mitjans de comunicació

Montse Raya ja porta més de quinze anys en els mitjans de comunicació des que es va llicenciar en Ciències de la Informació. L'inici de la seva carrera professional es remunta al 1989 quan va començar com a redactora i locutora d'Informatius a la Cadena 13 Maresme a Mataró.

Un any més tard va començar a fer de corresponsal per Catalunya Ràdio al Maresme, una tasca que compaginava amb la corresponsalia del diari Avui també al Maresme i la de redactora a Ràdio Arenys de Mar. A Arenys va conduir i presentar l'Informatiu del Maresme entre 1993 i 1995, un programa que es va fer en xarxa amb altres emissores de la comarca.

La veu dels esports al Catalunya Matí i al Matí de Catalunya Ràdio

L'any 1995 va arribar a Catalunya Ràdio com a redactora d'informatius per incorporar-se un any més tard a la redacció d'esports d'aquesta emissora. Actualment, s'ocupa de la informació esportiva a la franja matinal de Catalunya Ràdio i, més concretament, al Catalunya Matí i al Matí de Catalunya Ràdio, amb Antoni Bassas.