Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La presentadora dels informatius de la Xina Central Televisió Núria Fernández participarà al xat dels Dissabtes Tecnocampus

Escoltar

La presentadora dels informatius de la Xina Central Televisió Núria Fernández participarà al xat dels Dissabtes Tecnocampus

La mataronina Núria Fernández serà la protagonista del proper xat dels Dissabtes TecnoCampus Mataró, que tindrà lloc el proper dissabte, 9 de juliol, d'11 h a 12 h. El xat s'emetrà simultàniament per Televisió de Mataró (TVM) i està obert a la participació de tothom. Per participar-hi, cal fer clic aquí.

Núria Fernández és llicenciada en administració pública i diplomada en ciències polítiques. Ha col·laborat amb la Pearson Peacekeeping Center del Canadà; amb la Fundació Carles Pi i Sunyer Barcelona, coordinant el debat del futur de la Unió Europea i preparant continguts per a la web www.europafutura.org; i amb la Fundació Bosch i Gimpera.

També ha estat professora assistent del departament de Dret Constitucional i Ciències Polítiques de la Universitat de Barcelona. Ha impartit conferències relacionades amb el paper de les organitzacions internacionals i la seguretat; ha treballat en diversos projectes de cooperació a l'Àfrica i a Panamà i és voluntària de l'associació internacional Oikocredit Catalunya, especialitzada en el desenvolupament social.

Actualment edita i presenta l'informatiu internacional de la Xina Central Televisió (CCTV E&F). Aquest programa s'emet des de Pequín (Xina), però es pot seguir també des dels Estats Units, Canadà, Mèxic, Perú, Argentina i Cuba.