Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La TecnoEscola Mataró finalitza amb un debat sobre les necessitats de formació de les empreses de noves tecnologies

Escoltar

La TecnoEscola Mataró finalitza amb un debat sobre les necessitats de formació de les empreses de noves tecnologies

Demà tindrà lloc a Can Palauet (carrer d'en Palau, 32) l'acte de cloenda de la TecnoEscola Mataró, un projecte desenvolupat per l'Institut Municipal de Promoció Econòmica (IMPEM) i emmarcat dins el Pacte Local per a la Ocupació de Mataró. Aquest acte, que estarà presidit per l'alcalde de Mataró, Joan Antoni Baron, consistirà, d'una banda, en una taula rodona al voltant de "Les necessitats de formació de les empreses TIC", i de l'altra, en l'entrega dels diplomes que acrediten la formació que han rebut els alumnes-treballadors.

La taula rodona, que ha estat moderada per la presidenta de l'IMPEM, Alícia Romero, ha comptat amb la participació del director del Servei d'Ocupació de Catalunya, Francesc Castellana; la presidenta de la Fundació TecnoCampus Mataró i de l'Escola Universitària Politècnica de Mataró, Pilar Gonzalez-Agàpito; el president del Grup d'Empreses de Noves TIC del Maresme Joan Mora; el coordinador del Maresme de la Unió Intercomarcal Vallès Oriental - Maresme de CCOO, Jaume Roig; i el representant del sindicat UGT Xavier Baburés.

La Tecnoescola Mataró ha format 37 alumnes-treballadors en especialitats relacionades amb les noves tecnologies en informació i comunicació (TIC). 28 d'aquests alumnes, és a dir, un 75%, ja s'han incorporat al món laboral en alguna de les branques en què s'han format a la TecnoEscola. La previsió és que en els propers 3 mesos la inserció laboral s'aproparà al 100%.