Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La temporada estable de teatre i dansa portarà 7 nous muntatges al Teatre Monumental de gener a maig de 2006

Escoltar

La temporada estable de teatre i dansa portarà 7 nous muntatges al Teatre Monumental de gener a maig de 2006

La nova temporada de teatre i dansa portarà al Teatre Monumental un total de 7 espectacles, caracteritzats per la varietat de formats i continguts. Les obres es podran veure entre gener i maig de 2006.

La programació

La temporada s'inaugurarà el 14 de gener amb "Sólala", basat en un sol personatge interpretat per Cristina Medina. L'obra, de la companyia Pez en Raya i dirigida per David Sant, va obtenir el Premi al millor espectacle de sala a la Fira de Teatre de Tàrrega de l'any passat.

El dissabte 25 de febrer, el Teatre Monumental acollirà el muntatge "Ricard 3r", l'adaptació que la Companyia Teatre Lliure, sota la direcció d'Àlex Rigola, ha dut a terme de l'obra de William Shakespeare.

La temporada seguirà divendres 10 de març amb el musical "Paradís", un espectacle basat en el llibre de Carles Soldevila "Civilitzats tanmateix". Dirigit per Josep Maria Mestres, el llibret i les lletres són de Jordi Galceran i Esteve Miralles, i la música d'Albert Guinovart.

El dissabte 25 de març tindrà lloc la representació de l'obra d'Edward Albee "La cabra, o Qui és Sylvia?", dirigida i protagonitzada per Josep Maria Pou. La proposta està suscitant polèmica tant pel seu argument com per la posada en escena.

La programació seguirà divendres 21 d'abril amb un clàssic literari poc conegut, "Adreça desconeguda", de Kathrine Kressmann Taylor. L'obra, de la companyia Tanttaka Teatroa i amb les interpretacions de Jordi Bosch i Ramon Madaula, tracta sobre les reaccions humanes davant d'una nova realitat, el nazisme a l'Alemanya dels anys 30.

La dansa arribarà al Teatre Monumental el dissabte 6 de maig, de la mà de la Companyia Metros i la visió del seu director, Ramon Oller, sobre el clàssic "Romeo & Julieta".

El tancament de la temporada portarà a escena "Carnaval" el dissabte 20 de maig, obra que encara està en procés de finalització de treball i repartiment. La proposta arriba avalada pel seu autor, Jordi Galceran, i el seu director, Sergi Belbel, i comptarà amb la interpretació de Laura Conejero, entre d'altres.

El Patronat Municipal de Cultura ha apostat per la varietat i la qualitat amb l'objectiu de fidelitzar els més de 400 abonats aconseguits la passada temporada i fer-ne de nous.

Aquesta setmana ha començat la campanya de renovació d'abonaments pels antics abonats. Els nous abonaments es podran adquirir a partir del 29 de desembre i fins el 10 de gener.

L'abonament permet aconseguir un descompte del 40% sobre el preu de les entrades (71 euros la butaca de platea; 58,80 euros la butaca a l'amfiteatre). Així mateix aquesta temporada els abonats de Mataró tindran un 25% de descompte en les entrades del Teatre Lliure de Barcelona.

A partir de l'11 de gener també es podran adquirir a les oficines del Patronat Municipal de Cultura (Sant Josep, 9), pel servei de Tel-entrada i a les oficines de Caixa de Catalunya, les entrades independents per a cada espectacle. Totes les obres són gratuïtes per als nois i noies de Mataró que fan 16 anys i tenen el carnet.16 que emet el Patronat Municipal de Cultura.