Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La XIV Fira Mercat d'Artesans a la Plaça reunirà 45 expositors

Escoltar

La XIV Fira Mercat d'Artesans a la Plaça reunirà 45 expositors

El pròxim cap de setmana, 12 i 13 de març, se celebrarà la XIV Fira Mercat d'Artesans a la Plaça. La mostra comptarà amb la presència de 45 expositors d'arreu de Catalunya, i també de Madrid i Alacant. La novetat d'enguany és el canvi de dates, donat que fins ara es feia el mes de novembre i a partir d'ara s'ha establert el mes de març per tal d'equilibrar la quantitat de fires-mercat entre els dos semestres de l'any.

La mostra, que està organitzada per l'Institut Municipal de Promoció Econòmica (IMPEM), es farà a la plaça de Santa Anna de Mataró i estarà oberta al públic de les 10 del matí fins a les 9 del vespre de dissabte i diumenge. L'accés és lliure i gratuït per a tots els visitants.

La mostra ofereix una gran quantitat de productes artesanals fets amb diversitat de materials com ara fusta decorada, ceràmica, plata, cuir, vidre, espelmes, roba pintada a mà, bijuteria, enquadernació artesanal, figures de paper maixé, quadres de flor premsada, titelles o tapissos.

A més, la majoria de les parades faran una demostració de l'elaboració dels seus productes. Entre aquestes, hi haurà un taller d'artesania de vidre bufat on els nens i nenes podran bufar petites peces de vidre i emportar-se-les a casa.

La fira es caracteritza per l'acurat procés de selecció dels productes que s'hi inclouen, fet que garanteix un alt nivell qualitatiu en els productes artesanals que s'hi exposen.