Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament comença les obres de millora del tancament del pati de l'escola bressol Les Figueretes

Escoltar

L'Ajuntament comença les obres de millora del tancament del pati de l'escola bressol Les Figueretes

L'Ajuntament de Mataró comença aquesta setmana les obres de modificació del nou tancament del pati de l'escola bressol Les Figueretes. El nou tancament millorarà la seguretat i permetrà que l'Institut Municipal d'Educació tingui un accés directe des de l'exterior.

El pati de l'escola bressol té actualment dos tipus de tancament. A la part nord, les instal·lacions estan delimitades per uns suports cilíndrics de pedra i una tanca metàl·lica d'un metre d'alçada, mentre que a la part oest hi ha un mur de pedra natural que també resol el desnivell entre el carrer i el pati.

L'entrada al pati del centre es fa per la part sud-oest. Un cop al pati, també es pot accedir a les dependències de l'Institut Municipal d'Educació (IME).

El nou tancament

Les obres consistiran, per una banda, en la realització d'un nou accés directe a l'IME des de l'exterior. Això obliga a fer un nou tancament d'accés a l'escola bressol a la part nord, que tindrà una alçada d'1,80 metres i estarà format per una part fixa i dues portes d'accés, una d'elles per permetre l'entrada de vehicles de serveis. Pel que fa a la resta del tancament actual del recinte, es complementarà amb una tanca metàl·lica fins arribar a l'alçada homogènia d'1,80 metres.

Com a treballs complementaris, a la zona de l'escalat de pedra, dins del pati de l'escola bressol, es formarà una nova anivellació amb la qual quedaran dos nous espais plans. Així mateix, es completarà la pavimentació de tot l'espai d'entrada al centre i, a la zona lateral de la porta d'accés, s'instal·larà un vídeo-porter automàtic amb visió en cadascuna de les aules. Per facilitar l'accés a l'escola s'il·luminarà la zona de pas amb tres projectors de vapor de sodi d'alta pressió.

Les obres han estat adjudicades a l'empresa IOMSA per un import de 59.630 euros. Els treballs tenen una durada prevista de tres mesos.