Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament elimina les barreres arquitectòniques al carrer d'Úmbria

Escoltar

L'Ajuntament elimina les barreres arquitectòniques al carrer d'Úmbria

L'Ajuntament va finalitzar la setmana passada les obres de supressió de barreres arquitectòniques al carrer d'Úmbria, que havien començat el passat mes de març. Aquestes obres han suposat la remodelació de les cantonades d'aquest carrer amb els carrers d'Amadeu Vives i Roig, del Timbaler del Bruch i de Lluís Millet, d'una banda, i amb el camí dels Caputxins, de l'altra.

Les obres les ha dut a terme l'empresa Constraula, SA, amb un pressupost de 58.154,17 euros.

El projecte ha reorganitzat la circulació a la cruïlla dels carrers d'Úmbria, d'Amadeu Vives i Roig, del Timbaler del Bruch i de Lluís Millet. Aquest fet ha permès suprimir les barreres arquitectòniques d'aquestes cruïlles mitjançant la construcció de rampes.

Per tal de construir aquestes rampes, s'han ampliat les cantonades, el que ha permès delimitar les zones d'aparcaments al carrer d'Úmbria i crear una zona d'estada amb bancs i arbres a la cantonada dels carrers d'Úmbria i del Timbaler del Bruch. També s'hi han disposat trams d'escales graonades. A més, s'ha urbanitzat la illeta de la cruïlla dels carrers d'Úmbria i d'Amadeu Vives i Roig.

Pel que fa a la cruïlla del carrer d'Úmbria amb el camí dels Caputxins, s'hi ha ampliat la vorera del cantó mar. Això ha permès delimitar la zona d'aparcaments, disminuir el pendent de la rampa que ja existia i construir-hi una escala.