Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament s'adhereix a una xarxa que promou l'abolició de les armes nuclears

Escoltar

L'Ajuntament s'adhereix a una xarxa que promou l'abolició de les armes nuclears

El Ple va aprovar ahir per unanimitat una resolució conjunta per adherir l'Ajuntament a la Xarxa d'Alcaldes per la Pau "Mayors for peace". El text de la proposta és el següent:

" "Mayors for peace" és una xarxa d'alcaldes, liderada pels alcaldes d'Hiroshima i Nagasaki, que va néixer el 1982 amb l'objectiu de promoure la solidaritat entre ciutats per promoure l'abolició de les armes nuclears.

Més de 700 municipis de 100 països del món ja formen part d'aquesta xarxa d'alcaldes, i estan contribuint a la conscienciació de la ciutadania sobre l'amenaça de les armes nuclears. Actualment, la Xarxa d'Alcaldes per la Pau està treballant en la proposta "Visio 2020" que pretén arribar al desarmament nuclear en aquesta data.

Els sotasignats proposem al Ple l'adopció dels següents acords:

Primer.- Acordar l'adhesió d'aquest Ajuntament a la Xarxa d'Alcaldes per la Pau "Mayors for Peace" i prendre en consideració les seves propostes d'acció.

Segon.- Contribuir a la conscienciació de la ciutadania d'aquest municipi sobre l'amenaça de les armes nuclears.

Tercer.- Comunicar aquesta adhesió al secretariat internacional de "Mayors for peace", a l'Associació Catalana de Municipis i Comarques i a la Federació de Municipis de Catalunya."