Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Institut Municipal de Promoció Econòmica celebra una jornada sobre l'experiència de les empreses de base tecnològica

Escoltar

L'Institut Municipal de Promoció Econòmica celebra una jornada sobre l'experiència de les empreses de base tecnològica

Avui, 5 de juliol, la Incubadora d'empreses de base tecnologica de l'Institut Municipal de Promoció Econòmica (IMPEM) realitza una jornada amb totes les empreses vinculades a la comunitat empresarial TIC a Mataró. La jornada té lloc al Centre Cívic Pla d'en Boet fins a les 18 h.

Aquesta jornada s'emmarca dintre del programa Accelerador@ d'empreses de la Incubadora, que és un programa integral orientat a enfortir i accelerar el procés de creixement d'empreses de base tecnològica.

En el programa participen les empreses de la comunitat TIC de la ciutat: empreses de la Incubadora, empreses adherides i empreses de l'associació d'empreses tecnològiques (Gentic).

La jornada va dirigida a fomentar la relació, cooperació i coneixement entre les empreses del sector del territori i els organismes vinculats al sector de les tecnologies de la informació i la comunicació a Mataró, amb els següents objectius:

  • Impulsar l'intercanvi i la transferència de coneixements i experiències entre els participants.
  • Facilitar contactes i promoure les relacions de cooperació entre aquestes empreses i entitats, tot generant contacte, coneixement i sinergies.

Es treballen diferents activitats:

  • Coneixement

Els participants en la jornada gaudiran de les explicacions de reconeguts experts en el camp de la consultoria, organització i estratègia.

  • Relació € Networking entre participants

Durant el dinar de treball i les pauses cafè, els empresaris tenen la oportunitat de relacionar-se amb altres empresaris i institucions.

  • Contingut lúdic, interactiu i de coneixement

Amb la participació del Grup de Teatre d'empresa Acto Seguido que representarà l'obra Quint tipus de manager ets?

És una obra interactiva en la qual participaran els assistents amb l'objectiu de conèixer els seus punts forts com a managers i una visió crítica dels aspectes a millorar.Programa complet

9.30 € 9.45 h. Arribada de participants

9.45 - 10.00 h. Benvinguda. Alícia Romero Llano, presidenta de l'IMPEM

10.00 € 10.45 h. Quins aspectes valora un inversor a l'hora de seleccionar una                     empresa de base tecnològica? Núria Bosch.

10.45 € 11.15 h. Pausa-cafè

11.15 € 12.45 h. El business insight i la tecnologia. Kimio Kase. IESE

12.45 € 14.00 h. "La consolidació del negoci: el cas Microsoft". Diego Torres. ESADE

14.00 € 16.00 h. Dinar de Treball. Presentació GENTIC, Grup d'empreses de noves tecnologies del Maresme.

16.00 € 17.30 h. Quin tipus de manager ets? Teatre interactiu a traves del qual podreu obtenir una visió critica de vosaltres com a empresaris i analitzar els vostres punts forts i els aspectes a millorar com a manager. Acto Seguido

17.30 € 18.00 h. "La generació d'innovacions outside-in i inside-out: el cas de General Electric". Pedro Parada. Institut Nóos.

18.00 € 18.05 h. Tancament de la jornada