Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró promocionarà en el SITC la cultura, el front marítim i el turisme urbà

Escoltar

Mataró promocionarà en el SITC la cultura, el front marítim i el turisme urbà

Un any més Mataró serà present al Saló Internacional del Turisme a Catalunya (SITC). La ciutat es presentarà, juntament amb la resta de municipis del Maresme, a través del Consorci de promoció turística Costa del Maresme sota el paraigües de Turisme Total de la Diputació de Barcelona. Mataró promocionarà la cultura, les platges de qualitat i el turisme urbà.

La XIV edició del SITC, que estarà obert al públic del 26 al 29 de maig, té com a principal objectiu potenciar la indústria turística catalana incidint en l'oferta dels seus municipis. La fira estarà ubicada en els palaus 1 i 2 i la plaça de l'Univers del recinte de Montjuïc.

Mataró en el SITC

L'estand del Consorci de promoció turística Costa del Maresme, situat en el palau 2, agruparà els municipis de la comarca sota diferents conceptes. D'aquesta manera, es podrà trobar Mataró en tres espais diferents que s'emmarquen en els posicionaments de ciutat establerts en el Pla d'actuació per a la promoció de la ciutat (PAPC): mar, cultura i comerç.

  • "Maresme platges de qualitat": per promocionar l'oferta d'oci i lleure de la façana marítima, les platges de la ciutat i el port.
  • "Maresme cultura": on es promocionarà l'oferta cultural i patrimonial de la ciutat com els 4 recorreguts artístics (segle XVI, Barroc, Neoclàssic i Modernisme); la ruta modernista Puig i Cadafalch Mataró-Argentona o les diferents activitats i visites culturals que es poden fer, entre d'altres.
  • "Turisme urbà": com a segment exclusiu de Mataró a la comarca i que reflecteix un atractiu global que inclou una oferta comercial extensa i diversa a més d'un patrimoni arquitectònic interessant per visitar.

L'Institut Municipal de Promoció Econòmica (IMPEM) ha editat aprofitant aquest certamen un fulletó sobre les platges de Mataró. El fulletó recull la informació sobre els transports més adients per accedir-hi; els serveis d'emergències i vigilància presents en el litoral (ambulàncies, Creu Roja del mar i Policia de platja) i informació en general. A més s'inclou un plànol amb tots els serveis que disposen les diferents platges de la façana litoral mataronina.

Un altre material que s'oferirà a la fira serà el fulletó "Quatre recorreguts per Mataró" que l'IMPEM ha editat de nou per actualitzar la informació dels diferents itineraris que es poden realitzar.