Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

TecnoCampusMataró convoca el concurs "Es·pot!" per promoure la 4a Setmana de Noves Tecnologies per a tothom

Escoltar

TecnoCampusMataró convoca el concurs "Es·pot!" per promoure la 4a Setmana de Noves Tecnologies per a tothom

Fins el 22 de juliol, tothom qui ho vulgui podrà inscriure's de manera totalment gratuïta al concurs Es·pot! que convoca per segon any consecutiu TecnoCampusMataró (TCM). El concurs té com a objectiu incentivar a la ciutadania en la creació de l'espot destinat a promoure a la televisió la 4ª Setmana de Noves Tecnologies per a tothom que se celebra del 17 al 23 d'octubre a Mataró.

Poden inscriure's al concurs publicitari els ciutadans i ciutadanes majors de 16 anys que ho vulguin. S'hi pot participar tant a títol individual com en equip i només cal disposar d'una càmera de vídeo del tipus MiniDV per enregistrar l'espot, la difusió del qual es farà a través de TV Mataró, entre d'altres mitjans de comunicació.

Les bases del concurs poden consultar-se al web de TecnoCampusMataró i les inscripcions poden fer-se trucant el TCM (93 741 49 60), al 010 (telèfon d'atenció ciutadana) ó al 807 117 010 (si la trucada es fa des d'un mòbil o de fora de Mataró). També es pot fer per correu electrònic a info@tecnocampus.com.

Promoure la Setmana de Noves Tecnologies per a tothom

D'acord amb l'objectiu del concurs, els espots participants han d'engrescar a la participació a la 4a Setmana de Noves Tecnologies per a tothom que, enguany, tindrà lloc del 17 al 23 d'octubre a Mataró. Es tracta de la setmana tecnològica que des de l'any 2001 es du a terme a la ciutat de Mataró i que impulsen el TCM i l'Ajuntament de Mataró en col·laboració amb entitats, associacions i empreses.

La 4a Setmana de Noves Tecnologies per a tothom té els mateixos objectius que les edicions anteriors: apropar les noves tecnologies a la ciutadania i a les empreses, donar-los a conèixer les darreres novetats tecnològiques i evitar la "fractura digital" que pot existir en un futur entre connectats i desconnectats.

Criteris del concurs

Els participants del concurs han de tenir en compte alguns criteris. En primer lloc, cal que l'espot transmeti la idea que cada individu és un centre de creativitat i/o la necessitat de treball en xarxa en una societat oberta. En segon lloc, és imprescindible que apareguin conceptes tecnològics. I, per últim, cal que s'hi incorporin els elements corporatius de les entitats promotores, és a dir els logotips del TCM i de l'Ajuntament de Mataró.

Pel que fa al format, els concursants hauran de presentar-lo en una cinta MiniDV i la durada serà de 20 segons. Les imatges i la música cal que siguin lliures de drets i no s'hi podrà incorporar veu. Els concursants que ho vulguin poden veure els vídeos de la darrera edició clicant aqui.

Lliurament de l'espot i premis

Del 22 d'agost al 2 de setembre, els concursants podran dipositar l'espot a TecnoCampusMataró (Edifici de Vidre, C/ Pablo Iglesias, 63 local 16, 08032 de Mataró).

El dimecres 19 d'octubre, a les 20.00 hores, coincidint amb la celebració de la 4a Setmana de Noves Tecnologies per a tothom, tindrà lloc a Can Palauet l'acte de lliurament de premis. El primer premi consisteix en un ordinador portàtil model Intel Celeron 1.4, pantalla 15', 4 Gb Hd, gravadora DVD i 512 Mb Ram; el premi finalista en un reproductor portàtil DVD; i, el tercer, quart i cinquè premi en un reproductor MP3 256 Mb. A tots els premiats també se'ls atorgarà un certificat acreditatiu.

Selecció de l'espot guanyador i resultats del concurs

El jurat especialitzat del concurs el formaran representants del TCM, l'EUPMt, TV Mataró, Zoòtrop creacions digitals i l'agència de comunicació Shixing. Tots ells seran els responsables de seleccionar l'espot guanyador i també dels accèssits, si s'escau. Els resultats del concurs es faran públics a partir del 15 de setembre al web de TecnoCampusMataró.