Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El cantant Moncho actua al Parc Central el 19 de maig

Escoltar

El cantant Moncho actua al Parc Central el 19 de maig

El cantant català Moncho actuarà el proper divendres 19 de maig al Parc Central. El concert, organitzat per l'Ajuntament de Mataró, s'iniciarà a les 19 h.

El Parc Central s'habilitarà amb 1.500 cadires per facilitar el seguiment del concert als assistents. L'entrada és lliure i gratuïta.

Moncho va néixer al barri de Gràcia de Barcelona i fa més de 40 anys que puja als escenaris cantant bàsicament boleros. Lucho Gatica el va batejar com el "Rei del bolero".

La seva discografia, que té més de 400 temes enregistrats, comprèn discos com "Llevátela", "El tiempo que te quede libre", "Amor no fumes en la cama", "Olvido y camino", "Conversaciones en tiempo de bolero", "Moncho, el bolero", "Paraules d'amor" (que inclou un tema de Joan Manuel Serrat, "Massa per a mi", escrit per a en Moncho), "On és la gent", "Inolvidablemente" enregistrat a cavall entre Barcelona i l'Havana, i l'últim "I tant que sí".

També ha comptat amb compositors com Concha Valdez Niranda, Lolita de la Colina, Lolita Flores i Armando Manzanero. I ha enregistrat cançons d'autors immortals de la talla de René Touzet, Luis Demetrio o Agustín Lara.

L'actuació del cantant coincideix amb la cloenda del Congrés de la gent gran.