Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Mataró Bus instal·la un canal audiovisual informatiu en tots els seus autobusos

Escoltar

El Mataró Bus instal·la un canal audiovisual informatiu en tots els seus autobusos

A partir d'avui tota la flota de l'empresa municipal de transport públic Mataró Bus disposarà d'un nou servei: l'spotbus. Spotbus és un canal audiovisual instal·lat en tots els autobusos que actuarà com a mitjà de comunicació informant els usuaris a través d'una programació variada.

Així, a cada autobús hi haurà dues pantalles de plasma situades en llocs que permetin que el canal es visualitzi des de tots els punts del vehicle. Spotbus incorpora els sistemes GPS i UMTS (sistema de telefonia mòbil amb accés a internet) que el converteixen en el canal de comunicació en transport més modern d'Europa. L'objectiu és amenitzar el trajecte dels usuaris.

La programació del canal estarà formada per notícies de Mataró que s'extrauran de la pàgina web de l'Ajuntament, notícies d'actualitat que facilitaran Capgròs i l'agència EFE, l'horòscop, el temps, cultura, espectacles, un concurs setmanal, i els espais "La veu del jove" i "La veu del ciutadà". A "La veu del jove" les escoles podran informar de les seves activitats, penjar-hi notícies, murals i dibuixos. I a "La veu del ciutadà" s'hi podran col·locar anuncis per vendre productes, trobar algun servei o comprar el que es desitgi.

El canal també oferirà les notícies referents al Mataró Bus: informació sobre els títols existents, canvis provisionals de parades causats per obres a la via pública, serveis extraordinaris com el Bus Platja, entre d'altres.

A més, el canal també disposarà de publicitat. Un espai per a què els comerços ofertin els seus productes i serveis.

El canal serà una plataforma de comunicació entre ciutadans, comerços i entitats i institucions de la ciutat.

Spotbus és un producte de la Corporación Catalana de Publicidad Audiovisual. El projecte va guanyar l'última edició dels Premis Cre@tic que atorga l'Institut Municipal de Promoció Econòmica de Mataró (IMPEM).