Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

GINTRA posa en marxa l'aparcament en superfície de la ronda de Rafael Estrany

Escoltar

GINTRA posa en marxa l'aparcament en superfície de la ronda de Rafael Estrany

L'empresa municipal Gestió Integral de Trànsit Mataró, SL (GINTRA) posa avui en funcionament l'aparcament en superfície gratuït de la ronda de Rafael Estrany, entre la riera de Sant Simó i la ronda de Rafael Estrany, amb una capacitat per a 200 places.

Fins que no es finalitzi l'aparcament soterrani, l'accés al nou aparcament en superfície es farà provisionalment per la ronda de Rafael Estrany a l'alçada del carrer de Frank Marshall. Un cop finalitzades les obres, els dos aparcaments passaran a compartir un únic accés desde la ronda de Rafael Estrany a l'alçada del carrer de Josep Goday.

Les obres, que van començar el passat mes de juny, han suposat una inversió de 678.000 euros.

Inici de l'aparcament soterrani

El proper 11 de desembre GINTRA iniciarà les obres de l'aparcament soterrani de la ronda de Rafael Estrany en els terrenys situats al costat dret de la ronda de Rafael Estrany entre la roda i la riera de Sant Simó, a l'alçada del carrer de Josep Goday, on actualment hi ha un aparcament provisional en superfície.

Un cop comencis els treballs d'obra, el recinte es tancarà i els vehicles ja no podran estacionar-hi.

L'aparcament soterrani tindrà una superfície construïda de 6.947,23 m2 distribuïts en dues plantes soterrani de 133 i 134 places respectivament, sumant un total de 267 places.

Pla global

Els dos aparcaments formen part d'un projecte global d'ordenació a l'àmbit de la ronda de Rafael Estrany, que inclou també, entre altres actuacions, les obres de reurbanització de la ronda, que es van inaugurar el passat mes d'octubre.

GINTRA ha executat primer l'aparcament en superfície i tot seguit iniciarà les obres de l'aparcament soterrani, en comptes de construir els dos aparcaments alhora, amb l'objectiu de mantenir les places d'estacionament existents mentre durin les obres.