Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Biblioteca pública Pompeu Fabra ofereix una nova guia de recursos de la comarca

Escoltar

La Biblioteca pública Pompeu Fabra ofereix una nova guia de recursos de la comarca

La Biblioteca pública Pompeu Fabra ofereix als seus usuaris una nova guia de recursos de la comarca. La guia "Indrets singulars del Maresme" l'han fet conjuntament les 23 poblacions del Maresme amb biblioteques municipals.

L'objectiu de la guia és aconseguir que les biblioteques públiques siguin un referent municipal en matèria d'informació i documentació així com esdevenir centres actius en disseny de serveis d'informació de les pròpies poblacions.

Així, cada una de les 23 poblacions de la comarca ha seleccionat un indret característic del seu municipi i a més hi ha una selecció documental per tal de conèixer una mica més els pobles i ciutats del Maresme.

La Biblioteca Pompeu Fabra ha presentat com a indret característic la Muralla, el text és de Joaquim Garcia i la fotografia de Ramon Manent. El llibre l'ha dissenyat Jordi Cuyàs.

A la guia, que pretén mostrar el territori d'una manera singular, s'hi troben les fotografies ordenades alfabèticament per pobles, l'indret que cada localitat vol destacar-hi, les adreces i els horaris de les biblioteques, les citacions bibliogràfiques del fons de col·lecció local de cada biblioteca i la indicació d'on es pot localitzar el document dins de l'equipament.

Aquesta documentació es troba a la biblioteca dels 23 municipis i a través del servei de préstec interbibliotecari es pot arribar al fons documental de les altres biblioteques municipals que treballen en la xarxa de biblioteques de la Diputació de Barcelona.

"Indrets singulars del Maresme" es va presentar per Sant Jordi i es pot aconseguir a la Biblioteca Pompeu Fabra des del passat 27 d'abril.