Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La VI Mostra de Teatre Juvenil oferirà 8 treballs escènics dels alumnes de secundària dels instituts de la ciutat

Escoltar

La VI Mostra de Teatre Juvenil oferirà 8 treballs escènics dels alumnes de secundària dels instituts de la ciutat

Del 8 al 12 de maig es representaran les peces teatrals dels estudiants que formen part de la VI Mostra de Teatre Juvenil. La mostra està organitzada per l'Aula de Teatre del Patronat Municipal de Cultura (PMC) i es podrà veure al Teatre Monumental.

La Mostra de Teatre Juvenil és fruit de la col·laboració entre el PMC i els centres educatius. Aquests ofereixen un crèdit variable de teatre als alumnes, on preparen diferents obres que finalment presenten en públic.

En aquesta edició hi participen els 6 instituts d'ensenyament secundari públics de la ciutat: IES Damià Campeny, IES Pla d'en Boet, IES Puig i Cadafalch, IES Thos i Codina, IES Miquel Biada i IES Alexandre Satorras que han fet adaptacions de peces teatrals d'autors coneguts.

L'Aula de Teatre fa un treball d'assessorament, coordinació i seguiment dels tallers teatrals que els professors i alumnes dels instituts treballen al llarg del curs acadèmic.

Els tallers de teatre proporcionen un enriquiment en el coneixement personal i social dels alumnes a partir del procés creatiu. El teatre els hi proporciona nous canals de comunicació, noves relacions i una descoberta de la ciutat i dels seus serveis. Els educadors, per la seva banda, també descobreixen les possibilitats educatives i de motivació que sorgeixen dels tallers. Finalment, els alumnes adquireixen compromís, dedicació a la feina i solidaritat amb els seus companys.

Programa de la Mostra de Teatre Juvenil

Dilluns 8 de maig

. 18.30 h. IES Damià Campeny: "El casament dels petits burgesos" de Bertolt Brecht i "Revolta de bruixes" de Josep M. Benet i Jornet (representació d'un fragment de l'obra).

. 19.30 h. IES Pla d'en Boet: "El metge a garrotades" de Molière.

 

Dimarts 9 de maig

. 18.30 h. IES Josep Puig i Cadafalch: "El dol per la felicitat" d'Aleix Puiggalí.

. 19.30 h. IES Josep Puig i Cadafalch: "Societat vigilada" d'Adelaida Frías (aquesta peça es va representar al Centre Cultural de la Fundació "la Caixa" de Granollers en el marc de la 25a Mostra de Tallers de Teatre de Granollers).

 

Dimecres 10 de maig

. 18.30 h. IES Thos i Codina: "La decisió de Vila-neta" d'Ignasi Garcia.

. 19.30 h. IES Thos i Codina: "Vides oposades" de Gerard Vázquez (aquesta peça es va representar al Centre Cultural de la Fundació "la Caixa" de Granollers en el marc de la 25a Mostra de Tallers de Teatre de Granollers).

 

Dijous 11 de maig

. 18.30 h. IES Miquel Biada: "Lisístrata" d'Aristòfanes.

 

Divendres 12 de maig

. 18.30 h. IES Alexandre Satorras: "La volta al món en 80 dies" de Jules Verne.

 

El proper 22 de maig l'alcalde, Joan Antoni Baron, farà entrega d'un diploma als alumnes i a la direcció dels centres educatius que han participat en aquesta edició. L'acte tindrà lloc al Saló de Sessions de l'Ajuntament a les 19.30 h.